Cristina Ciobănașu revine în muzică: „Sunt în lucru cu niște piese”

Cristina Ciobănașu este pregătită să se întoarcă în industria muzicală.

Cristina Ciobănașu revine în muzică: "Sunt în lucru cu niște piese"

Cunoscuta pentru rolul său din seriale românești, printre care „Adela”, Cristina Ciobănașu este printre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Vedeta a vorbit despre noi inițiative pe care le are în vedere, inclusiv revenirea în muzică, într-un interviu recent. Ultima piesă a fost lansată pe Youtube în 2014, în timp ce făcea parte din grupul ONE, împreună cu fostul său partener, Vlad Gherman. Acum, Cristina este pregătită să facă față noi provocărilor și se pregătește intens pentru a lansa noi melodii pentru fanii ei.

Cristina Ciobănașu, pregătită să lanseze noi piese

În ultimii șapte ani, Cristina Ciobănașu s-a concentrat preponderent pe actorie, punând muzica într-un plan secundar. A cunoscut succesul în urmă cu ani de zile, făcând parte din „Lala Band” și din grupul „ONE”, unde a colaborat cu Vlad Gherman. În prezent, artista se dedică realizării unor noi piese, care vor fi lansate spre sfârșitul anului 2023. Într-un interviu pentru Impact.ro, fosta parteneră a lui Vlad Gherman a dezvăluit mai multe detalii inedite despre revenirea sa în industria muzicală.

„Momentan, lucrez în continuare, de vreo 7 ani de zile, la emisiunea ‘Happy Cafe’, alături de Vlad Gherman și Andreea Ibacka. Mai am proiecte în derulare, dar care nu sunt, încă, în atenția publicului, cum ar fi, muzica. M-am reapucat de muzică și sunt în lucru cu niște piese, pe care vreau să le lansez la sfârșitul anului sau la începutul anului viitor. Nu am multe talente, dar pe acestea două pe care le am, am zis că trebuie să mă folosesc de ele, să îmi fac viața frumoasă.”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru Impact.ro.

Cristina Ciobănașu preferă un ritm de lucru relaxat. Actrița afirmă că se dedică cu plăcere proiectelor sale și nu consideră că efortul depus este la limită, având în vedere că se bucură de beneficiul de a se putea întreține din pasiunile ei. Mai mult, succesul pe care îl are în urma acestora îi aduce o mare satisfacție. De asemenea, muzica și actoria îi aduc și libertatea pe care și-o dorește, fiind pentru ea job-urile perfecte.

„Atunci când reușești să te întreții din pasiuni, îți aduc o satisfacție mai mare, decât să mă angajez undeva, unde să am un program plictisitor, rutină… Mie nu îmi place rutina, din punctul ăsta de vedere. Îmi place să îmi fac eu programul, dar și dacă mi-l face altcineva, în muzică și în actorie ai mai multă libertate. Ai o libertate pe care nu o ai în multe meserii. Datorită acestui lucru, îmi place actoria și muzica.”, a mai spus actrița din serialul „Adela”.

La ce emisiune TV ar mai participa actrița

În urna transformărilor apărute în viața sa, Cristina Ciobănașu s-a arătat mai receptivă la provocări. Prin urmare, atunci când a fost întrebată dacă ar fi dispusă să participe la „America Express”, actrița a indicat că nu ar spune „Nu” unei asemenea experiențe.

„Cine știe, nu zic niciodată nu! Eu sunt competitivă, dar nu știu cât mă ține fizicul și psihicul. Într-adevăr, nu aș refuza o astfel de provocare!”, a mai adăugat Cristina Ciobănașu.

Citește și:
Actrița Yvonne Strahovski va deveni mamă pentru a treia oară

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people