Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată după ce s-a întâlnit la o nuntă cu fostul ei iubit, Vlad Gherman și logodnica acestuia, Oana Moșneagu: „A fost neîndemânatică faza”

Cristina Ciobănașu a vorbit și despre momentul în care ea și Vlad Gherman au decis să anunțe public că relația lor a ajuns la final.

Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată după ce s-a întâlnit la o nuntă cu fostul ei iubit, Vlad Gherman și logodnica acestuia, Oana Moșneagu: "A fost neîndemânatică faza"

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar vestea despărțirii lor la începutul lunii februarie 2021 i-a luat prin surprindere pe fani. Cu toate acestea, cei doi au continuat să își petreacă timpul împreună și au declarat că au rămas în relații bune, cu atât mai mult cu cât sunt în continuare colegi pe platourile de filmare.

Atât Vlad Gherman, cât și Cristina Ciobănașu sunt acum implicați în alte relații. Actorul formează un cuplu alături de colega sa de platou, Oana Moșneagu, cu care s-a logodit recent. Ba mai mult, cei doi postează adesea imagini împreună și nu se sfiesc să arate cât de mult se iubesc. De asemenea, Cristina Ciobănașu este într-o relație cu Alexandru Mureșan de ceva timp, iar imaginile cu cei doi arată cât de fericiți sunt împreună.

Invitată în podcastul „DilEMMA„, Cristina Ciobănașu a vorbit despre momentul în care s-a întâlnit la o nuntă cu fostul ei iubit, Vlad Gherman și logodnica acestuia, Oana Moșneagu.

„Mi-a luat ceva până m-am obișnuit așa cu tot ce se întâmpla. Cred că cel mai mare test a fost când ne-am întâlnit toți patru la o nuntă a unui prieten comun, eu eram cu iubitul meu, Vlad era cu Oana, la nunta lui Bubu Cernea. Eu și Vlad am crescut împreună cu Bubu. Țin minte că m-a sunat Elena și mă întreba ‘Noi ne gândeam să îi invităm și pe Vlad și Oana’, eu în perioada aia m-am apropiat de ei și cumva am simțit nevoia să mă îndrept către prieteni care nu sunt atât de ancorați în relația cu Vlad. Soția lui actuală a luat un rol în serialul Ruxandrei și cumva ei se simțeau mai atașați în momentul ăla de mine, știi. Erau destul de proaspete relațiile noastre cu noii iubiți, desigur am zis că e normal, cum să nu îi cheme. M-am pus lângă Oana și băieții nu știau dacă să se așeze sau nu, a fost neîndemânatică faza, nimeni nu voia să plece de acolo cu o dispută. Până la sfârșitul serii ne-am distrat, am dansat împreună, evident, nu ne vedem duminicile. Eu și cu Oana mă știam de mai demult, de la Fructul Oprit”, a povestit ea.

Cristina Ciobănașu a vorbit și despre momentul în care ea și Vlad Gherman au decis să anunțe public că relația lor a ajuns la final.

„Despărțirea de Vlad, care s-a întâmplat acum 2 ani și jumătate, m-a dezechilibrat mult. Au fost foarte mulți oameni care n-au înțeles sau au ales, din spatele tastaturii, să arunce cu hate. Chestia asta pe mine m-a debusolat. Mi-am dorit un pic de umbră, să zic așa. Mi-am dorit să nu mai atrag atenția oamenilor decât cu ceea ce fac în plan profesional. Mi-am dorit să excelez din punctul ăsta de vedere și să nu mai conteze atât de mult alegerile din plan personal”, a declarat Cristina Ciobănașu, în podcastul „DilEMMA”.

Cristina Ciobănașu a mărturisit că a fost extrem de surprinsă de reacția celor din jur, mai ales de valul de comentarii negative.

„Mi s-a demonstrat că după 9 ani în care am vorbit frumos despre o relație care chiar a fost frumoasă, (n.red: despărțirea) a fost primită ca un cutremur, ca și cum decizia noastră, a doi oameni care s-au iubit, nu se mai iubesc și au ales să se despartă, ar fi putut fi a altora decât noi doi. M-a speriat foarte tare. Nu are legătură cu Vlad, ci cu oamenii care și-au dat cu părerea. M-a dezechilibrat că pe mine m-a afectat părerea lor”, a mai spus actrița.

Cristina Ciobănașu a povestit că, fiind prima despărțire din viața ei, a trăit momente dureroase, mai ales că a trebuit să vorbească despre separare în mai multe interviuri.

„A fost crunt. A fost prima despărțire din viața mea. A fost o perioadă de o săptămână în care am făcut un tur pe la toate emisiunile din trust. Stăteam în spate înainte de a intra în emisiune și nici nu ne puteam uita unul la celălalt. Era atât de greu ce aveam de făcut, să vorbim frumos despre ceva ce era atât de dureros și atât de proaspăt”, a adăugat Cristina Ciobănașu.

Actrița a povestit că despărțirea de Vlad Gherman a făcut-o să vadă cu alți ochi relația următoare și să știe mai bine ce își dorește cu adevărat.

„O parte din mine a rămas acolo în trecut, în aceeași măsură m-a și călit. Dacă nu aveam experiența asta nu știam în următoarea relație cum să spun nu unor lucruri, situații, pe care nu le accept, pe care nu le pot accepta. Mi-a fost foarte greu să spun că nu mai vreau să fiu în relația asta. Mi-a luat mulți ani. M-am simțit vinovată că nu mai vreau. Sufletul meu nu mai voia acolo. M-am convins eu pe mine că vreau să fiu în relație, deși nu mai voiam”, a mai declarat Cristina Ciobănașu.

Citește și:
Mircea Radu revine în televiziune. La ce post TV va putea fi văzut în curând: „Deja am filmat câteva episoade'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people