Cristina Ciobănașu, mărturisiri despre relația cu părinții ei adoptivi. Ce au spus despre mutarea actriței cu iubitul ei: „Le-a fost greu”

Cristina Ciobănașu a vorbit despre relația cu părinții ei adoptivi.

Cristina Ciobănașu, mărturisiri despre relația cu părinții ei adoptivi. Ce au spus despre mutarea actriței cu iubitul ei: "Le-a fost greu"

În anul 2008, Cristina Ciobănașu a participat la emisiunea-concurs „Dansez pentru tine”, în care echipa formată din Alex Velea și Cristina Stoicescu au încercat să îi împlinească visul de a studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia, cu dificultăți financiare. Cunoscuta producătoare Ruxandra Ion a remarcat-o pe Cristina Ciobănașu și i-a propus să se mute în capitală și să trăiască, ca membră a familiei, în casa sa. 

De când a intrat în familia Ruxandrei Ion, viața Cristinei Ciobănașu s-a schimbat radical, iar producătoarea și soțul ei i-au oferit tot ceea ce aveau mai bun. Ea a stat multă vreme alături de ei, inclusiv în timpul relației cu fostul ei partener, Vlad Gherman. În prezent, actrița locuiește împreună cu iubitul ei, Alexandru Mureșan, care este medic stomatolog. 

„A venit cumva natural mutarea cu Alex, el stătea singur, eu stăteam cu părinții. Ne doream să petrecem mai mult timp dat fiind faptul că și el și eu munceam destul de mult și singurul timp pe care îl puteam petrece împreună era seara după muncă, pentru că dimineața eu plecam la 5.00 – 6.00 – 7.00, nu îl prindeam treaz, iar seara nici nu știam ce să facem mai repede și atunci mutatul ăsta a venit natural, pentru că ne doream să petrecem mai mult timp împreună”, a spus Cristina Ciobănașu pentru unica.ro.

Cristina Ciobănașu a spus cum au primit vestea părinții ei adoptivi de a se muta împreună cu iubitul ei, dar și care este acum relația cu ei. 

„Le-a fost greu amândurora, pentru că am fost acolo tot timpul, în toți acești ani. Din 2008 sunt în familia Ion, îți dai seama că a fost greu și pentru ei, dar și pentru mine, pentru că îi aveam tot timpul acolo, aveam tabieturile noastre, aveam ritualurile dimineață, seară, ne pupam de culcare și așa mai departe. Și în momentul în care m-am mutat, ei evident că au simțit un foarte mare gol, că nu mai eram acolo, iar eu simțeam că ceva lipsește și nu știam ce, deși mi-era bine, era ceva care nu era cum știam eu.

A fost o perioadă în care m-am dus mult mai des la ei, ca să fie mai ușoară perioada de trecere așa și după cumva s-a întâmplat natural, pentru că eu nu am mai făcut parte din proiect, s-a terminat Adela, Ruxandra a început Lia, ea era pe platourile de filmare la serial, eu filmam emisiune în București, cam greu să ne mai sincronizăm la muncă așa cum o făceam înainte. Și atunci ne vedem cel mai mult duminica și am păstrat tradiția ca atunci când avem serial produs de ea sau în care sunt implicată și eu să ne uităm împreună. Cel puțin când se difuza Lia, că acum sunt în pauză, urmează din toamnă să reînceapă, merg la ei să vedem împreună serialul”, a mai povestit actrița pentru sursa citată. 

Citește și:
Andreea Bălan, confesiuni despre rolul de mamă singură și cum își crește fiicele după ce a divorțat: „Nu sunt deloc autoritară'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people