Cristina Ciobănașu, mărturisiri despre comentariile negative primite după despărțirea de Vlad Gherman: „Nu mai are nicio importanță ce zice lumea”

Cristina Ciobănașu a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu o serie de critici după ce s-a despărțit de Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu, mărturisiri despre comentariile negative primite după despărțirea de Vlad Gherman: "Nu mai are nicio importanță ce zice lumea"

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar vestea despărțirii lor la începutul lunii februarie 2021 i-a luat prin surprindere pe fani. Cu toate acestea, cei doi au continuat să își petreacă timpul împreună și au declarat că au rămas în relații bune, cu atât mai mult cu cât sunt în continuare colegi pe platourile de filmare.

Atât Vlad Gherman, cât și Cristina Ciobănașu sunt acum implicați în alte relații. Actorul formează un cuplu alături de colega sa de platou, Oana Moșneagu, cu care s-a logodit. Cristina Ciobănașu este într-o relație cu Alexandru Mureșan de ceva timp, iar imaginile cu cei doi arată cât de fericiți sunt împreună.

Cristina Ciobănașu a vorbit despre perioada în care a primit comentarii negative după ce s-a despărțit de Vlad Gherman. Deși a fost afectată de aceste critici la început, actrița a decis să nu mai acorde atenție.

„M-au afectat foarte mult comentariile răutăcioase, mai ales după despărțirea de Vlad. Dar a fost un punct în care am hotărât, pentru sănătatea mea emoțională, să nu le mai iau în seamă. Am realizat că, dacă eu sunt fericită cu alegerile pe care le fac pentru viața mea, nu mai are nicio importanță ce zice lumea. Iar atunci când se aruncă răutăți în direcția mea, nu mai stau să plec urechea, pentru că tot mie îmi fac rău”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru VIVA!


De asemenea, Cristina Ciobănașu a mai mărturisit și că a apelat la ajutor specializat și a spus care este motivul pentru care a făcut acest pas.

„Îl am pe Alex, am familie, prieteni, munca mă ține și ea pe linia de plutire, pentru că îmi oferă un scop, dar da, am apelat și la terapie, și nu doar ca să nu ajung în pragul depresiei (eram la limită), ci pentru că aveam senzația că nu fac nimic bine. Nu aveam încredere în ceea ce pot să fac și eram constant supărată pe mine, eram sigură că puteam face mai mult. Îmi doream să le fac pe toate perfect, și asta m-a secat de puteri. Am realizat că am nevoie de ajutor și am căutat un psiholog care să mă poată ghida”, a completat actrița pentru sursa citată anterior. 

Într-un interviu pentru Unica.ro, Cristina Ciobănașu a vorbit despre momentele dificile prin care au trecut ea și Alexandru Mureșan, menționând că inițial a fost sceptică și nu a acordat șanse acestei relații, chiar ajungând să își facă bagajele de două ori la început.

„Cred că nu îmi doream eu să am o relație serioasă atunci, nu voiam să mai pun presiunea asta pe mine de genul: gata, acum intri într-o relație cu un om, trebuie să îl ai forever, este o relație până la adânci bătrâneți. (…) A insistat foarte mult ca să fim împreună, m-a scos din pepeni puțin, la începutul relației. El este foarte impulsiv ca persoană și se supăra des și din nimic, iar eu, la un moment dat, m-am enervat și i-am zis: „Știi ceva? Cum adică îmi faci tu mie fițele astea? Dacă nu mai vrei, eu am plecat!” Mi-am făcut bagajele de două ori la începutul relației. Și s-a speriat foarte tare că o să-l părăsesc, și-a modificat comportamentul, mă știe de frică practic”, a povestit actrița.

Citește și:
Cu ce se ocupă Sofia, fiica Andreei Bănică, la numai 14 ani. Adolescenta și-a surprins plăcut părinții (VIDEO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people