Cristina Ciobănașu, dezvăluiri neașteptate despre cariera ei: „Am decis că e mai bine să stau puțin deoparte”

Cristina Ciobănașu a dezvăluit motivul pentru care a decis să se retragă o perioadă din cariera de actriță.

Cristina Ciobănașu, dezvăluiri neașteptate despre  cariera ei: „Am decis că e mai bine să stau puțin deoparte”

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din showbiz și a devenit faimoasă după participarea la un show de dans, ca mai apoi să se îndrepte spre lumea telenovelelor românești. Încă de la debutul ei în televiziune, vedeta a câștigat inimile fanilor, care au dorit să o vadă în fiecare producție, însă cel puțin în ultima vreme, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Datorită absenței ei din noua producție românească, în care apare și fostul ei iubit, precum și mulți alți colegi cu care a mai jucat în trecut, Cristina Ciobănașu a fost întrebată de către fanii ei de pe social media de ce s-a retras din lumina reflectoarelor.

Cristina Ciobănașu, despre schimbările din carieră

Astfel, vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu mai joacă în seriale, concentrându-se acum pe prezentarea unei emisiuni alături de Vlad Gherman și Andreea Ibacka. Potrivit declarațiilor sale, Cristina Ciobănașu a explicat că, din cauza eforturilor intense depuse recent în cariera sa, a ajuns să sufere de o formă de epuizare.

Totuși, deoarece este o persoană muncitoare, Cristina Ciobănașu i-a asigurat pe fani că nu a renunțat definitiv la cariera de actriță, ci se află doar într-o pauză, în așteptarea unui nou rol care să o inspire și pe care să îl abordeze cu același devotament și intensitate ca întotdeauna.

„Faptul că ajunsesem la un soi de burnout din cauza căruia nu mai eram la fel de productivă, nu mai găseam plăcerea în ceea ce făceam și aveam senzația că mă trădez pe mine pentru că eu sunt un om serios și un om perfecționist, care își dorește foarte tare să facă lucrurile bine, să fie mulțumit de ceea ce face și nu mai dădeam 100% și din cauza asta am decis că e mai bine să stau puțin deoparte, să-mi pun gândurile în ordine și să fac și lucruri pentru care nu am avut timp. Cât despre revenit, aștept oportunitatea, sunt pregătită”, a povestit Cristina Ciobănașu contul ei de Instagram

Citește și:
Kristina Cepraga, dezvăluiri despre fiica ei în vârstă de 8 ani: „Probabil că mulți o să mă condamne că am făcut alegerea aceasta'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people