Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre pasiunea pentru modă. Cât cheltuiește actrița: „Asta îmi e imaginea”

Cristina Ciobănașu a dezvăluit cât de mult este dispusă să cheltuiască pe haine.

De ani buni în lumina reflectoarelor, Cristina Ciobănașu a beneficiat de numeroase avantaje. Fiind mereu în fața camerelor, cântăreața știe cât de important este să arate perfect și acordă o atenție deosebită aparițiilor sale publice.

Cristina Ciobănașu, despre banii pe care îi cheltuiește pe haine

Actrița a discutat și despre investițiile sale în imagine. Cristina Ciobănașu consideră că aspectul său merită investiții serioase și este foarte preocupată de acest aspect. Vedeta recunoaște că încă din perioada în care făcea parte din trupa Lala Band a început să investească masiv în haine, folosind câștigurile pentru a-și achiziționa atât ținute de scenă, cât și piese pentru uzul zilnic. Aceasta spune că atunci a început să-și construiască garderoba.

„O întrebare foarte grea, sunt mulți ani de investiții din punctul ăsta de vedere, cel puțin în anii în care cântam pe scene alături de trupa Lala Band investeam foarte mulți bani din ce câștigam în ținutele pe care le purtam pe scenă pentru că era foarte important. Cred că de acolo am început cumva să-mi formez garderoba și să-i pun bazele”, a spus Cristina Ciobănașu pentru Spynews.ro.

„Nu știu ce să zic, investesc o bună parte din banii pe care îi câștig în asta pentru că din asta trăiesc, asta îmi e imaginea și cumva îmi și place să arăt bine, adică dacă tot ies din casă vreau să mă simt bine în hainele pe care le port și să-mi placă de mine”, a mai zis ea.

Cristina Ciobănașu mărturisește că atunci când poartă haine care îi plac, încrederea în sine crește considerabil, motiv pentru care nu va ignora niciodată acest aspect.

„Asta nu pentru că vreau să mă vadă oamenii într-un anume fel, ci pentru că mă face pe mine să mă simt mai încrezătoare în mine și în forțele proprii. Vorba aia cu hainele îl fac pe om e cam adevărată”, a mai zis actrița.

Ce a făcut actrița cu primii bani câștigați

Într-un interviu pentru Ego.ro, Cristina Ciobănașu a vorbit despre primele ei câștiguri financiare și ce a învățat de la Ruxandra Ion în privința economiilor.

„I-am făcut prin intermediul job-urilor pe care le-am avut până la 18 ani, când am avut cardul meu, am fost majoră și am putut să am acces la banii pe care i-am muncit! Ruxandra Ion a făcut o chestie foarte inteligentă, altfel nu aș fi știut să îi gestionez! Mi-a făcut un cont de economii pentru copii, semnat de mama mea biologică pentru că ea era tutorele. Toți banii pe care i-am încasat din toate telenovelele pe care le-am făcut până la 18 ani, inclusiv din ‘Pariu cu viața, care era primul serial pe care îl făceam, s-au dus în contul respectiv. Am avut acces la bani la 18 ani. Mi-am luat prima mașină din banii respectivi! Asta m-a învățat să fiu responsabilă și calculată cu economiile mele!”, a spus Cristina Ciobănașu pentru Ego.ro.

Totodată, Cristina Ciobănașu a subliniat că nu și-a dat niciodată seama că ar fi recompensată financiar pentru pasiunea ei, actoria, atunci când era în adolescență, deoarece era complet absorbită de această activitate. Ea a dezvăluit că abia pe la vârsta de 16 sau 17 ani a aflat că exista un cont de economii deschis în numele ei. Referindu-se la obiceiul de cumpărături, tânăra a menționat că îl împărțea cu Ruxandra Ion.

Citește și:
Cum s-a schimbat relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu după nuntă. Dezvăluirea făcută de actriță: „S-au întâmplat niște lucruri…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people