Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Actrița nu va merge la eveniment: „Ar fi ciudat”

Cristina Ciobănașu a oferit mai multe detalii despre motivul pentru care nu va participa la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Actrița nu va merge la eveniment: "Ar fi ciudat"

Se apropie marele moment pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu! Cei doi își pregătesc cu bucurie cununia civilă și nunta, la care vor fi prezenți membrii familiilor și cei mai apropiați prieteni. Cu toate acestea, Cristina Ciobănașu a dezvăluit pentru Ego.ro că nu va participa la eveniment, chiar dacă relația lor este una foarte bună. Actrița a subliniat că nu vede rostul ca o fostă parteneră să fie prezentă la această ocazie.

Cristina Ciobănașu a dezvăluit de ce nu va participa la nunta lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost un cuplu timp îndelungat și, în ciuda despărțirii lor, au rămas în relații bune. Ambii au continuat să-și trăiască viața, cu actorul pregătindu-se pentru căsătorie cu Oana Moșneagu, iar actrița formând un cuplu alături de partenerul ei, Alexandru Mureșan, medic stomatolog. Cu toate acestea, în ciuda relației bune cu fostul ei partener, actrița a dezvăluit că nu va lua parte la eveniment.

„Nu este că nu vreau să merg la nuntă. Pune-te în locul Oanei, în primul rând! Este ziua ei cea mare! Cum ar fi să fiu eu acolo? Nu este că nu ne înțelegem, ne înțelegem foarte bine, lucrăm împreună, suntem colegi, azi ne-am văzut la filmare! Nu este vorba de asta! Este vorba de ziua lor cea mare, care trebuie să fie perfectă!

Poate dacă aș fi acolo, poate aș influența într-un fel negativ dacă m-ar vedea părinții lor, prietenii lor, cunoștințele lor și așa mai departe! Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo! Este vorba despre celebrarea iubirii lor. Nu are ce să caute o fostă iubită acolo, sincer! Puneți-vă în locul Oanei, atât vă zic!”

Cristina Ciobănașu a dorit să clarifice că relaționează excelent cu Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dar consideră nepotrivită prezența unei foste iubite la un eveniment de genul acesta. Mai mult, actrița a subliniat că va respecta aceeași regulă atunci când va fi ea însăși în ipostaza de mireasă.

„Și de restul invitaților și de toată situația! Hai să fim cinstiți! Nu înseamnă că nu ne înțelegem, că nu lucrăm bine împreună, că nu vorbim! Am zis-o de atâtea ori și se și vede, doar lucrăm împreună! Nu trebuie să stau să demonstrez nimic, la fel și ei! Este vorba despre un eveniment de familie. Nu cred că este potrivit să fiu acolo! Nici eu, nici ei! Se aplică aceeași regulă, e de bun simț! (n.r. nici ei nu o să participe la nunta ei) Dacă vrei, face parte din cei 7 ani de acasă, nu faci lucrurile acestea! Este momentul lor și este bine să fie așa! Încerc să explic cumva ca să înțeleagă toată lumea! Nu este vorba de: ‘Sigur nu se înțeleg bine! Sigur i-a zis să nu vină!’. Nu! Sunt niște lucruri de bun simț pe care oricine le-ar înțelege!”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au planificat să-și oficializeze căsătoria în vara anului 2024, având deja stabilite detalii importante precum locația, lista de invitați și trupa care se va ocupa de atmosferă. Într-un interviu acordat la Fresh by Unica, actorul a dezvăluit diverse aspecte despre organizarea nunții, inclusiv cea mai mare provocare întâlnită până acum.

Citește și:
Andreea Marin, confesiune despre schimbările din viața ei în ultimul an: „Nu e o dovadă de egoism să te iubești și pe tine'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people