Cristina Bâtlan, confesiuni emoționante despre divorț: „A fost o durere enormă, am simțit că mi s-a rupt sufletul în două”

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România.

Cristina Bâtlan, confesiuni emoționante despre divorț: "A fost o durere enormă, am simțit că mi s-a rupt sufletul în două"

Cristina Bâtlan, antreprenoarea de succes cunoscută din show-ul „Imperiul Leilor', a vorbit deschis despre divorțul prin care a trecut și cum a afectat-o despărțirea.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România și, împreună cu fostul ei soț, Roberto Bâtlan, a pus bazele unui celebru brand de încălțăminte și accesorii, foarte apreciat atât pe piața locală, cât și internațional. Cei doi au format un cuplu timp de 26 de ani, astfel că divorțul lor a fost un mare șoc pentru cei apropiați.

„Nouă ni s-a părut că avem nevoie în relație noastră de niște reguli. Dacă ne certăm și unul din noi pleacă de acasă, ne-am despărțit. Ne-am ținut de ea toată viața. Următoarea regulă era: niciunul dintre noi nu minte. S-a întâmplat în timp, unul dintre noi a încălcat una dintre reguli. Nu ne supărăm, că e dreptul să încalci. Un partener nu e un obiect. El era într-o relație, eu nu aveam nicio relație. Mi s-a părut că s-a rupt pământul în două. A fost o durere enormă, am simțit că mi s-a rupt sufletul în două. Dar am știut că nu pot să trec peste acest principiu și nu am putut. În momentul în care am aflat, în ziua aia ne-am despărțit”, a declarat antreprenoarea în cadrul podcastului Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.

Deși divorțul a venit pe fondul infidelității, Cristina Bâtlan a declarat că relația dintre ea și fostul soț este, în acest moment, una de prietenie.

„Am reușit, am o formulă proprie. Suntem foarte bine unul cu altul. Roberto nu mai minte, e eliberat de faptul că nu este obligat să mintă. De multe ori îmi spune: Nu mai vreau să mint niciodată în viața mea. Noi suntem cei mai buni prieteni”, a mai spus antreprenoarea.

Cristina Bâtlan s-a logodit

Cristina Bâtlan a dezvăluit recent că s-a logodit cu partenerul ei în secret. Vedeta este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care nu a dorit să împărtășească inițial cu fanii săi marea veste. De asemenea, Cristina Bâtlan a dezvăluit și ce părere are fostul ei soț despre logodna sa.

Deși a ales să-și păstreze logodna discretă pentru o vreme, antreprenoarea a ales să divulge această veste fanilor săi printr-un interviu acordat pentru okmagazine.ro. Cristina Bâtlan a subliniat că încă nu au început pregătirile pentru ceremonia de căsătorie și nu au stabilit o dată anume. Totuși, ea a accentuat că esențialul constă în iubirea și respectul reciproc, acestea fiind secretele relației lor.

„Cred că a fost cel mai impresionant moment pentru mine. Ne-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea, și a fost foarte emoționant. Nici nu mă așteptam! Trăiesc o nouă experiență și pentru că mi-am dorit să intru într-o relație cu un om de care să fiu îndrăgostită în fiecare zi. (…) Încă nu și nici nu contează. Pentru noi, cel mai important e legământul, nu petrecerea, a mărturisit Cristina Bâtlan pentru okmagazine.ro.

Vedeta a dezvăluit că atât fostul ei soț, Roberto, cât și fiul lor au fost extrem de încântați la aflarea veștii despre logodna ei. Cristina Bâtlan a menționat că a reușit să păstreze o relație foarte bună cu tatăl copilului ei, motiv pentru care acesta s-a bucurat pentru fericirea antreprenoarei.

E încântat. Și Roberto la fel. Mă bucur că au primit vestea asta cu bine, pentru că, cumva, căsnicia mea a fost prețul succesului. Însă acum mă gândesc cum să pun împreună cariera și familia.”

Citește și:
Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look. Cum arată acum fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people