Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit 11 ani de relație: „Nu am avut niciodată așteptări”

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au sărbătorit 11 ani de relație.

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit 11 ani de relație: „Nu am avut niciodată așteptări”

Într-un interviu acordat recent, Cristina Bălan a vorbit despre relația sa cu soțul ei, Gabriel, cu care a împlinit recent 11 ani de relație. Cântăreața și soțul său au doi băieți gemeni cu probleme de sănătate și au, de patru luni, și o fetiță pe care o consideră cea mai cuminte din lume. Din cauza situației lor, cei doi soți nu prea au posibilitatea să petreacă timp împreună, însă s-au bucurat să marcheze aniversarea acasă.

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit 11 ani de relație

Recent, Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au sărbătorit 11 ani de relație, însă vedeta a declarat că nu au putut să marcheze acest moment și să petreacă doar în doi, din cauza responsabilităților cu cei trei copii. Cei doi băieți gemeni cu probleme de sănătate sunt adesea năzdrăvani, dar fetița lor este un bebeluș foarte liniștit. Artista a dezvăluit mai multe detalii despre viața de familie și cum reușesc să facă față provocărilor într-un interviu acordat pentru viva.ro.

„La noi e greu. Nu prea avem cum să petrecem. Cum am fi putut să marcăm momentul? În orice caz, nu cu o ieșire la restaurant, nu cu o vacanță. Nu avem cum. A venit și ‘Bebelina’. Suntem iar părinți. Cei care au copii știu cum este”, a declarat Cristina Bălan pentru viva.ro.

Conform mărturisirilor artistei, este dificil să găsească timp pentru a pleca undeva doar cu soțul ei, întrucât au responsabilități de părinți, care le ocupă mare parte din timp. Situația este și mai complicată acum, deoarece bunicii nu mai pot să îi ajute atât de mult ca înainte, din cauza problemelor de sănătate ale tatălui Cristinei.

„Pentru noi este imposibil. Asta pentru că trebuie să lăsăm copiii cu bunicii, pentru că ei sunt mari, sunt doi și fac tot felul de năzdrăvănii. De aceea, trebuie multă energie pentru ei. Ori, bunicul este cu AVC-ul la activ și a fost internat acum câteva luni cu inima, deci are probleme de sănătate… Iar bunica trebuie să se ocupe acum și de el, cu alte cuvinte. Și atunci nu prea avem cum să petrecem. Băieții fac 10 ani în luna august”, a mai declarat vedeta.

Cum au sărbătorit cei doi

Așadar, Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel Bălan, au sărbătorit recent cei 11 ani de relație stând acasă, cum spune artista, „bătrânește”. Cu toate că nu au marcat momentul într-un mod fastuos, cei doi se declară foarte fericiți și speră că anul viitor vor reuși să și călătorească.

„Așa că noi sărbătorim, așa, ‘bătrânește’, ca pensionarii, acasă la noi. Dar suntem fericiți așa. Nu am avut niciodată așteptări de genul acesta: ‘la aniversarea nu știu care trebuie să călătorim’ sau ‘să facem nu știu ce lucru extraordinar’. Așa că nu suntem dezamăgiți. Încă nu putem călători, este timp. Dar poate la anul vom reuși. Nu facem din asta o problemă. Noi sărbătorim prin povești și amintiri. Ne uităm la filmulețe la pozele din urmă și ne uităm la cât am construit, să ai familie, inclusiv la ditai casa și atâtea lucruri împreună…”, a adăugat artista.

Citește și:
Ce temeri are Theo Rose, însărcinată în luna a opta. Declarațiile emoționante făcute de artistă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people