Cristiano Ronaldo, surprins într-o ipostază surprinzătoare alături de fiul lui cel mare. Cum se antrenează tânărul cu tatăl său

Cristiano Ronaldo a fost surprins în timp ce se antrena alături de fiul său, Cristiano Jr.

Cristiano Ronaldo, surprins într-o ipostază surprinzătoare alături de fiul lui cel mare. Cum se antrenează tânărul cu tatăl său

Cristiano Ronaldo și-a pus fiul, pe Cristiano Jr., să urmeze un program intens de antrenament, într-un moment emoționant de apropiere tată-fiu.

Cristiano Ronaldo, moment emoționant tată-fiu cu Cristiano Jr.

Legenda fotbalului portughez continuă să strălucească în anii de apogeu ai carierei sale în Arabia Saudită, unde locuiește alături de partenera sa, Georgina Rodríguez, și copiii lor.

Cristiano Ronaldo este tatăl a cinci copii, cel mai mare fiind Cristiano Jr., care a fost conceput prin intermediul unei mame surogat. Ceilalți patru copii au venit pe lume ulterior, însă din păcate, unul dintre ei a murit la naștere. Cristiano Jr., care aspiră să-i calce pe urme tatălui său și să devină un fotbalist de succes, a fost alături de Ronaldo în timpul multora dintre realizările sale istorice.

@cristianovintage CONVERSATION BETWEEN RONALDO AND CRISTIANO JUNIOR #cristianoronaldo #georginarodriguez #cristiano #cr7 #foryoupage #georginagio #Love #family #cristianojr #goviral #ronaldofans #fyp ♬ Daylight – David Kushner

Acum, Cristiano Jr., care joacă pentru academia lui Al-Nassr, clubul la care tatăl său este vedeta echipei principale, se antrenează cu Ronaldo în sala lor de sport privată, pentru a-și continua dezvoltarea. Un videoclip viral din serialul Netflix „Eu sunt Georgina” arată momentul în care cei doi iau micul dejun împreună și discută despre ora la care s-a trezit Cristiano Jr., băiatul exprimându-și dorința de a se întoarce la somn.

Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, nu este de aceeași părere și îi spune fiului său că vor face împreună un antrenament, precizând: „Întărim mușchii, cinci exerciții, pe covor, cinci exerciții. O oră, voi face aceleași exerciții ca tine. Sunt trei serii de câte două minute, în total șase minute.”

Videoclipul îi arată apoi în sala de sport, unde Ronaldo îl încurajează pe fiul său să înceapă la aparatul de tracțiuni, observându-l atent. După ce Cristiano Jr. termină, Ronaldo își face și el rândul la aparatul respectiv, continuând antrenamentul pe diferite echipamente din sala lor de lux.

Deși este entuziast în a-și menține fiul în formă, Ronaldo a dezvăluit anterior că nu este un tată prea autoritar și își lasă copiii să-și aleagă propriul drum în viață. „Fiul meu are potențial. Vom vedea dacă va deveni un mare fotbalist. Uneori bea cola și mănâncă chipsuri, și asta mă enervează,” a spus Ronaldo într-un interviu anterior.

„Vreau doar să fie cel mai bun în orice va alege să facă. Îi spun mereu că munca grea este cea mai importantă.”

Cum s-au cunoscut fotbalistul și partenera sa de viață

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce ea lucra ca asistentă de vânzări în Madrid, privindu-se unul pe celălalt printre rafturile unui magazin Gucci în 2016. În 2020, ea a mărturisit că această întâlnire întâmplătoare cu Ronaldo a făcut-o să se „îndrăgostească la prima vedere”.

Ea a susținut că sentimentul a fost reciproc, așa cum a dezvăluit într-un interviu recent pentru revista ELLE din Italia.

De la întâlnirea lor, Georgina l-a urmat pe câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur, Ronaldo, de la Madrid la Torino, apoi la Manchester și acum la Al Nassr. Fiul cel mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr., s-a născut în Statele Unite în 2010, dar a fost dus imediat înapoi la Madrid pentru a fi crescut în Spania. Identitatea mamei sale este necunoscută.

Citește și:
Schimb de mesaje pe internet între Lora și Monica Bîrlădeanu. Ce și-au transmis cele două, după ce s-au căsătorit în aceeași zi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people