Cristiano Ronaldo, superbă declarație de dragoste pentru Georgina Rodriguez: „Sunt atât de norocos că te am”

Cristiano Ronaldo i-a făcut iubitei sale, Georgina Rodriguez, o declarație de drafoste emoționantă de Valentine's Day.

Cristiano Ronaldo, superbă declarație de dragoste pentru Georgina Rodriguez: „Sunt atât de norocos că te am”

Cristiano Ronaldo a împărtășit un mesaj plus de dragoste pentru partenera sa, Georgina Rodriguez, în timp ce sărbătorea marți Valentine’s Day. Fotbalistul, în vârstă de 38 de ani, s-a îmbrățișat cu iubita sa, în vârstă de 29 de ani, în fotografia de la începutul anului și a recunoscut că este „atât de norocos” să o aibă pe Georgina în viața sa.

Cristiano Ronaldo i-a făcut o declarație emoționantă iubitei sale

În imaginea distribuită pe Instagram, Cristiano a afișat un zâmbet uriaș, în timp ce purta un pulover Dior tricotat. Georgina a arătat foarte elegant într-un outfit casual, format dintr-un plover maro închis pe gât și palton bej. De asemenea, iubita fostalistului a strălucit datorită cerceilor cu pietre prețioase, în formă rotundă.

„Happy Valentine’s Day iubirea mea! Sunt atât de norocos să te am în viața mea!” a scris Cristiano sub fotografie.

Declarația de dragoste vine după ce Cristiano și-a sărbătorit cea de-a 38-a aniversare la începutul acestei luni alături de familie. Fotbalistul portughez, care a semnat recent pentru echipa saudită Al Nassr, și modelul spaniol de origine argentiniană, păreau să se bucure de o perioadă de timp liber pentru sărbătorirea lui Ronaldo. Cuplul a fost surprins îmbrățișându-se strâns, iar Georgina a pus o descriere emoționantă la fotografia adorabilă postată pe Instagram.

„Zile fericite pentru dragostea vieții mele. Îndrăgostită de tine și de ceea ce suntem împreună. Binecuvântați”, a scris Georgina Rodriguez.

De asemenea, Ronaldo a scris pe Instagram: „Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele de ziua de naștere. Recunoscător că mi-am petrecut ziua cu familia și prietenii mei”.

Ronaldo a luat decizia de a semna cu clubul din Arabia Saudită după plecarea sa scandaloasă de la Manchester United. Fotbalistul și familia sa par să se fi adaptat repede cu noul stil de viață, aceștia fiind surprinși în mai multe locuri turistice și în timpul unor activități de familie fie prin deșert, fie prin parcurile de distracții.

Citește și:
Gerard Pique vorbește pentru prima dată despre relația sa cu Clara Chia Marti: „Sunt o marionetă'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people