Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, vacanță de lux pe o insulă privată din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au parte de clipe de răsfăț alături de copiii lor, într-o vacanță de lux pe o insulă privată.

Cristiano Ronaldo a împărtășit câteva detalii din escapada de lux pe plajă a familiei sale pe o insulă privată din Arabia Saudită. Starul fotbalului, partenera sa, Georgina Rodriguez, și copiii lor au stat la St. Regis Red Sea Resort pe insula Ummahat, potrivit fotografiilor și videoclipurilor împărtășite de cuplu în acest weekend.

Cristiano Ronaldo, vacanță de vis cu familia

„Aproape de rai”, a scris Ronaldo în descrierea unei imagini de pe Instagram în care apare alături de patru dintre copiii săi: gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 6 ani, Alana Martina, în vârstă de 6 ani, și Bella, în vârstă de 1 an, plimbându-se de-a lungul unei plaje superbe. Din clip lipsește fiul său cel mare, Cristiano Jr. în vârstă de 13 ani.

Camerele, suitele și vilele din stațiunea ultraprivată din Orientul Mijlociu îi pot costa pe turiști între 1.066 și 7.172 de dolari pe noapte, în funcție de configurația unității, potrivit site-ului Marriott. Sportivul portughez, care se mândrește cu un număr impresionant de 625 de milioane de urmăritori pe Instagram, a împărtășit, de asemenea, o fotografie în care se relaxează lângă piscina privată de la vila sa, care are vedere la plaja cu nisip alb și la marea albastră strălucitoare.

„Reîncărcare”, a scris Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, în descrierea fotografiei.

Între timp, Rodriguez, în vârstă de 30 de ani, a împărtășit un videoclip pe Instagram Story cu micuța Bella care dansează pe muzica de pe insulă în interiorul suitei lor de lux, care are o terasă masivă cu o mulțime de scaune.

Marea stațiune, situată pe o insulă izolată și conservată, este accesibilă doar cu o barcă privată închiriată sau cu un hidroavion în largul coastei Arabiei Saudite. Locuințele sunt proiectate cu gust, cu interioare avangardiste și finisaje moderne, iar fiecare dormitor are o priveliște uluitoare la apa albastră și limpede.

Proprietatea plină cu palmieri are o piscină superbă în aer liber, un centru de fitness de ultimă generație, un spa de clasă A, un club pentru copii și mai multe experiențe culinare rafinate. Oaspeții pot mânca preparate din bucătăria de înaltă calitate din Orientul Mijlociu la restaurantul Nesma, situat pe malul mării, sau se pot bucura de o experiență culinară Omakase la Gishiki 45, la fața locului.

Cum a fost surprinsă Georgina Rodriguez de ziua ei de naștere

În urmă cu aproape două luni, Georgina Rodriguez și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive, alături de copii și de prieteni. Partenerul ei de viață nu a fost alături de ea pentru a o sărbători, însă a avut grijă să aibă parte de tot răsfățul.

Iubita lui Ronaldo a fost în al nouălea cer în imaginile sale recente de pe rețelele de socializare, bucurându-se de ziua ei de naștere în Maldive. În ciuda faptului că se afla la 2.300 de kilometri distanță de partenerul său de lungă durată, Cristiano Ronaldo a avut grijă să o facă să se simtă specială. Georgina a împărtășit pe contul ei de Instagram mesajul de ziua de naștere a partenerului ei, fiind văzută ținând în mână un buchet enorm de trandafiri în timp ce vorbea cu căpitanul lui Al Nassr pe un ecran gigant.

În fotografiile sale, Georgina a fost văzută bucurându-se de timp pe plajă alături de fiica sa. De asemenea, partenera lui Cristiano Ronaldo a organizat o cină festivă mai târziu în cursul serii, în imagini fiind prezenți și câțiva dintre prietenii apropiați și familia ei.

Citește și:
Meghan Markle a revenit pe Instagram! Ce afacere a lansat Ducesa de Sussex

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people