Creatoarea de conținut Cristina Lupu (Like Creața) a devenit mamă pentru a treia oară și a dezvăluit prima imagine cu băiețelul ei

Creatoarea de conținut Cristina Lupu (Like Creața) a devenit mamă pentru a treia oară.

Creatoarea de conținut Cristina Lupu (Like Creața) a devenit mamă pentru a treia oară și a dezvăluit prima imagine cu băiețelul ei

Cristina Lupu, o celebră creatoare de conținut, care în mediul online este recunoscută sub numele de Like Creața, a devenit mamă pentru a treia oară.

Tânăra și-a surprins fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu acest anunț, mai ales că ea are deja două fetițe, una care s-a născut în 2021, iar cealaltă în 2022.

Cristina Lupu a dezvăluit și prima imagine cu băiețelul ei care abia a venit pe lume, anunțând și ce nume special a ales pentru acesta.

„El este Amza Ștefan și a venit pe lume acum două zile. 20.11.2023
Azi mă sărbătorește pe mine împreună cu tăticul lui
Chiar dacă încă suntem în spital am zis să nu treacă ziua mea de naștere fără sa ciocnim un pahar cu șampanie
În rest, am tot ce îmi pot dori, o familie superbă, sănătate, iubire, împlinire și muuultă liniște. Mă refer la liniște sufletească pentru că într-o casă cu trei copii sigur nu există liniște.
Abia aștept să mergem mâine acasă la Eza și Zea”, a scris Cristina Lupu pe Instagram.

Cristina Lupu a anunțat în urmă cu o săptămână că s-a căsătorit în secret

Cristina Lupu a dezvăluit în urmă cu o săptămână că s-a căsătorit în secret cu tatăl copiilor ei, acela fiind și momentul în care anunța că este însărcinată cu al treilea copil.

„În urmă cu o lună și jumătate…
Acum ne pregătim să devenim din nou părinți
Peste câteva zile se mărește familia
#parentsof3kids #husbandandwife”, a scris Cristina Lupu pe contul ei de Instagram.

Creatoarea de conținut a dezvăluit cu această ocazie și primele imagini de la ceremonia religioasă care a avut loc la Mânăstirea Putna.

Internauții au copleșit-o cu felicitări, dar și cu numeroase curiozități cu privire la copilul care urma să vină pe lume, cei mai mulți fiind convinși că va fi vorba tot despre o fetiță.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Like Creața are două fetițe de vârste apropiate. Primul ei copil, Zea Maria, a venit pe lume pe data de 20 martie 2021, în timp ce cea de a doua fetiță, Eza Ștefania, s-a născut pe 22 martie 2022.

Deși de când a devenit mamă tânăra a postat mai multe imagini în care apare alături de micuțele sale, nu le-a arătat niciodată chipul, lucru devenit o obișnuință în rândul vedetelor de la noi. Nici Smiley și Gina Pistol nu au arătat până acum chipul fetiței lor, Josephine.

Cristina Lupu a devenit cunoscută în social media în urma proiectului „LikeOne”, pe care îl realiza alături de vloggerița Ruxi, câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”. În 2018, după trei ani de colaborare, cele două au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și:
Courteney Cox, omagiu emoționant pentru Matthew Perry: „Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am trăit cu tine'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people