CRBL și soția lui, Elena, au făcut dezvăluiri despre al doilea copil

CRBL și soția lui au renunțat la viața în Spania pentru a se întoarce în România. Întrebați dacă plănuiesc și un al doilea copil, cei doi au avut o reacție inedită.

CRBL și soția lui, Elena, au făcut dezvăluiri despre al doilea copil

CRBL s-a mutat înapoi în România, împreună cu familia sa, după ani buni petrecuți în Spania. Recent, cântărețeul a oferit câteva detalii despre întoarcerea acasă, fiind ocupat cu toate pregătirile. Cu toate acestea, artistul și soția lui sunt încântați să fie înapoi în țara natală, însă nu sunt convinși că vor rămâne definitiv.

CRBL și familia lui s-au întors în România

În ceea ce privește mutarea lor acasă, CRBL declara în urmă cu ceva timp că este prins cu organizarea casei și trebuie să pună totul la punct într-un timp scurt. Întrebați într-un interviu pentru Antena Stars unde este cu adevărat „acasă” pentru ei, Elena, soția artistului, a spus că România reprezintă acel „acasă”, însă nu crede că ar locui definitiv într-un singur loc.

„Acasă este acolo suntem noi patru, că și pisica intră în calcul. Într-adevăr, acasă e acasă în România. Nu știu dacă aș putea spune că m-aș reloca forever (n.r pentru totdeauna) undeva”, a declarat Elena, soția lui CRBL, la Antena Stars.

„Eu nu te-aș lăsa să spui asta pentru că nu te cred. Și mi-am dat seama acum de ce facem noi treaba asta, pentru că nu vrem să trăim cu regrete. Dacă simțim acum să ne mutăm în Australia și decidem, o să facem asta”, a adăugat artistul.

Ce au răspuns cei doi, întrebați de al doilea copil

Astfel, cei doi au decis să renunțe la viața pe care și-au clădit-o în Spania și să se reîntoarcă în România. CRBL și soția lui și-au vândut toate proprietățile fără regrete și au declarat că au făcut mereu ceea ce au simțit. Cu toate acestea, Elena a dezvăluit că îi pare rău doar de faptul că și-a făcut foarte multe griji când a devenit mamă.

„Eu am un sigur regret, că din nebunia aia de a face foarte multe, să fii mama aia perfectă care și-a revenit după naștere rapid, care a slăbit… Cea mai mare greșeală a tuturor mămicilor. Bucurați-vă de primul an de viață, când e atât de frumos. Acolo am regrete. Dacă, dacă…aș mai face vreodată al doilea copil, nu mai fac nimic decât copil în primul an”, a declarat Elena.

Întrebați dacă s-au gândit să aibă și al doilea copil, reacția celor doi a fost una inedită. Elena a râs inițial, ca mai apoi să răspundă cu un „Nu”, iar artistul a precizat că și Alessia, fiica lor, a fost o surpriză pentru ei.

„Nici prima oară n-am știut că o să fim părinți. Am fost anunțați, așa, de sus. Bine, dacă a venit, a venit, continuăm să fim părinți”, a spus CRBL.

Citește și:
Gala Amfar și două premiere: Festivalul de la Veneția continuă să strălucească

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people