CRBL și Elena, dezvăluiri despre relația cu fetița lor și cum și-au împărțit rolurile: „Suntem firi diferite”

CRBL și soția lui, Elena, au oferit mai multe detalii despre viața de părinți și cum se implică în creșterea fiicei lor.

CRBL și Elena, dezvăluiri despre relația cu fetița lor și cum și-au împărțit rolurile: "Suntem firi diferite"

CRBL și Elena, soția sa, au discutat despre experiența lor ca părinți și despre modul în care își gestionează relația cu fiica lor. Cei doi sunt cât se poate de preocupați de creșterea fetiței lor, motiv pentru care și-au împărțit rolurile și responsabilitățile.

Cum a reacționat fiica lui CRBL referitor la participarea părinților la Power Couple

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, unde Elena era coregrafă. În momentul în care CRBL a realizat că Elena este persoana potrivită pentru el, a hotărât să o ceară în căsătorie. Sunt împreună din 2008 și au o fiică, Alessia Ecaterina, ce le face fiecare zi mai specială. Elena, soția artistului, a povestit despre reacția Alessiei, fiica lor, când a auzit că ambii ei părinți vor participa la filmările pentru „Power Couple”. Fiica lor nu fusese niciodată lăsată singură fără mama ei până atunci.

„Alessia nu a rămas niciodată singură, fără mine. Atunci când i-am explicat că vrem să plecăm la o emisiune amândoi, ea ne-a spus: Nu, nu! Tati, tu mergi la emisiune, mama, nu, rămâne cu mine.”, a declarat Elena pentru Spynews.ro.

CRBL a recunoscut că fiica sa a avut un rol important în decizia de a participa la emisiune. El afirmă că a reușit destul de repede să o convingă pe fiica sa să fie de partea lui, chiar dacă acum ea nu mai este la o vârstă la care poate fi ușor de păcălit.

„A avut și ea ceva de spus, și ea a fost întrebată, doar că ea a venit în gașca mea mai repede și a insistat pentru a merge. Nu a fost nevoie să o păcălesc, acum are aproape 13 ani, nu mai este cu înghețată, cu ciocolată. Cred că pur și simplu i-a plăcut provocarea de a își vedea părinții la televizor”, a declarat CRBL.

CRBL și soția sa au discutat și despre experiența lor ca părinți. Artistul a spus că nimeni nu l-a învățat cum să fie părinte, ci a învățat treptat, pe măsură ce a trecut timpul. Elena, soția lui, a explicat că au personalități diferite și fiecare și-a asumat un anumit rol în creșterea copilului, dar toate acestea s-au întâmplat în mod natural.

„Nu te învață nimeni cum să fii părinte, descoperi pe parcurs. Și, în funcție de relația între soți îți dai seama cum poți să administrezi educația copilului. Pe cât de mult înțelegem noi lucrurile, pe atât le dăm mai departe.”, a declarat artistul

„Este vorba despre diferența între noi, suntem firi diferite, iar atunci automat fiecare a preluat un rol. A venit natural, nu am plănuit cum să fim.”, a mai adăugat Elena.

Cei doi, pregătiți de aventură

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1, din 5 februarie, 9 cupluri de vedete pregătite să se-ntreacă în probe spectaculoase pentru titlul de primul Power Couple din România și premiul cel mare, de până la 50.000 de euro!

„Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, dezamăgire, lacrimi, zâmbete, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena Andreianu, care a intrat în această competiție alături de soțul ei, CRBL.

Citește și:
Gigi Hadid și Bradley Cooper, întâlnire romantică în New York. Cum a fost surprins celebrul cuplu

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people