CRBL, noi declarații despre gravul accident de motocicletă în care a fost implicat: „Nu este ce pare a fi…”

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, este pasionat de motociclete.

CRBL, noi declarații despre gravul accident de motocicletă în care a fost implicat: "Nu este ce pare a fi..."

CRBL și familia lui au decis să se mute înapoi în România, după ce ultimii ani i-au petrecut în Spania. Artistul s-a întors la București alături de soția și fiica lui și s-a reacomodat destul de repede cu viața de aici, fiind și destul de ocupat atât cu planurile de mutare, cât și cu cele profesionale.

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, este pasionat de motociclete, el declarând anul trecut că își dorește foarte mult să înființeze un club de motocicliști.

CRBL a fost implicat în după amiaza zilei de duminică într-un grav accident rutier în Hațeg, județul Hunedoar, adupă ce s-a angajat într-o depășire periculoasă cu motocicleta. Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la spital. El a depășit neregulamentar o coloană de mașini aflate în așteptare și s-a izbit de o autoutilitară din fața lui, condusă de un bărbat de 46 de ani.

Cântărețul a fost rănit în momentul impactului și transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Conform comunicatului oficial, atât CRBL, cât și șoferul autoutilitarei au fost supuși testului cu aparatul alcooltest și rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

Ulterior, artistul a fost externat, acum aflându-se acasă după ce a petrecut mai multe ore sub supraveghere medicală și i s-au acordat îngrijiri.

„Nu este ce pare a fi. Nu pot da foarte multe declarații acum. Am apucat să citesc puțin ce scrie în presă. Tot ce pot să spun este că sunt bine, chiar mai bine decât pare. Legat de accident, asta e… Ne învățăm lecțiile!”, a declarat CRBL pentru Playtech Știri la scurt timp de la externare.

Ce spun autoritățile despre accidentul provocat de CRBL

Autoritățile din Hațeg prezente la locul accidentului au constatat că artistul a încălcat linia continuă și s-a angajat într-o depășire periculoasă, intrând apoi în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un șofer din Caransebeș.

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, se arată în comunicatul transmis IPJ Hunedoara.

În urma accidentului, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Artistul a devenit pasionat de motociclism în urmă cu câțiva ani, fiind posesorul unui exemplar de colecție, însă speră să își îmbogățească mai mult colecția de motociclete, dorindu-și un Harley-Davidson.

„Aștept de ceva timp să fac pasul ăsta, adică să înființez un club de motocicliști. Bine, mai corect ar fi să spun că e un rider-club! Avem doar cinci membri, numărul limită necesar pentru înscrierea acestui club. Vreau să le arăt oamenilor că motocicliștii nu sunt acel gen de oameni pe care și-i închipuie unul sau altul. Dimpotrivă!”, a declarat CRBL pentru playtech.ro în urmă cu câteva luni.

Citește și:
Declarația cu care Cabral a surprins pe toată lumea. Ce a dezvăluit despre viața lui: „Nu toate sunt numai de zâmbet și fericire'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people