CRBL, dezvăluiri surprinzătoare despre noua lui iubită și diferența de vârstă de 23 de ani dintre ei: „Oamenii tot cataloghează”

CRBL a vortbi deschis despre relația cu partenera sa și diferența de vârstă de 23 de ani dintre ei.

CRBL, dezvăluiri surprinzătoare despre noua lui iubită și diferența de vârstă de 23 de ani dintre ei: "Oamenii tot cataloghează"

Eduard Mihail Andreianu sau CRBL, așa cum este cunoscut publicului larg, și soția lui, Elena, au luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul că divorțează după 16 ani de căsnicie. Artistul și fosta lui parteneră de viață au făcut anunțul pe rețelele de socializare.

CRBL nu este deranjat de diferența de vârstă dintre el și Olga Guțanu, actuala lui parteneră. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, artistul a vorbit deschis despre noua sa relație, confirmând că și-a refăcut viața după divorțul de fosta sa soție, Elena.

După despărțirea de Elena, cu care are un copil, CRBL a fost văzut în compania Olgăi Guțanu, un tânăr fotomodel. Inițial, a evitat să discute public despre noua relație, dar ieri, în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, a făcut dezvăluiri despre schimbările din viața sa. Întrebat ce ar evita să repete din fosta sa căsnicie, artistul a răspuns diplomatic, sugerând că acum își acordă mai multă atenție propriilor nevoi.

„Am grijă de mine cât se poate de mult și de bine, eu nu sunt egoist, eu sunt foarte săritor și foarte darnic, adică țin la cei pe care îi iubesc și familia și tot ce este aproape, dar la urma urmei ne naștem singuri și murim singuri. Deci eu știu ce e mai bine pentru mine, ce îmi lipsește, ce nevoi am, eu știu când plâng, eu știu când râd cu adevărat. Adică sunt puțin mai atent și la partea asta pentru că timpul trece atât de repede. Am 46, dar asta scrie în buletin, mie oglinda nu îmi spune asta. Nu am nicio legătură cu această cifră”, a spus el.

CRBL, detalii despre diferența de vârstă dintre el și partenera sa

Întrebat despre diferența de vârstă dintre el și actuala sa parteneră, CRBL, care are 46 de ani, și Olga, care are 23, artistul a răspuns.

„Da, e mai mare. Eu sunt mai cu experiență așa! Să tot fie! Sunt! Ce contează? Nu contează cifra! Oamenii tot cataloghează diferența asta de vârstă și am tot citit comentarii în care…Ce nu înțeleg eu este că există o limită cu care lumea e de acord. Diferența de vârstă să fie de 5 ani sau 7 ani și dacă ai trecut peste nu e bine, e rău. Nu înțeleg cine a pus asta, cum? Fanii știu tot, și ce am greșit și ce n-am greșit, e ceva rău de tot acolo. Dar e amuzant când văd cum alții își trăiesc viața lor prin intermediul vieții mele cumva. Trăiți-vă viața voastră fiecare”, a mai zis el în direct la Pro TV.

CRBL și fosta lui soție încă păstrează legătură și se consultă în ceea ce privește educația fiicei lor, Alessia. Cei doi o sprijină din toate punctele de vedere și vor să îi fie alături în etapele vieții.

„Cum să se schimbe situația după divorț? Fiecare este în lumea lui, și eu, și Elena ne concentrăm să ținem frontul comun pentru Alessia. Mă bucur foarte tare că Alessia, chiar dacă acum face abia 14 ani, este destul de matură, este inteligentă, este și copil în același timp și trece ușor aparent. Este evident că undeva acolo mai are de trecut peste, dar suntem aici să vedem și noi cum se va rostogoli această schimbare”, a declarat CRBL pentru cancan.ro

Citește și:
Irina Fodor, dezvăluiri despre începutul relației cu soțul ei. Prezentatoarea și Răzvan Fodor sunt căsătoriți de 14 ani: „Eu eram aia geloasă…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people