CRBL, dezvăluiri inedite despre relația cu fiica lui, Alessia: „Sunt un tată permisiv în limita bunului simț”

CRBL a vorbit deschis despre relația cu fiica lui, Alessia, și a dezvăluit cum abordează educația adolescentei.

CRBL și Elena au decis să urmeze căi separate, dar pentru binele fiicei lor, au reușit să mențină o relație armonioasă. Artistul și Alessia sunt extrem de apropiați și împărtășesc numeroase pasiuni comune. Elena locuiește cu fiica ei în casa pe care o împărțea cu CRBL și acum își construiește o nouă viață. De asemenea, artistul ia lucrurile ca atare și se concentrează pe muzică.

Ce relație este între CRBL și fiica lui, Alessia

CRBL este un tată cât se poate de mândru. Fiica sa, în vârstă de 14 ani, își manifestă pasiunea pentru dans și muzică, indicând posibilitatea unei viitoare cariere artistice. Alessia și CRBL au discuții deschise și transparente de fiecare dată când se întâlnesc, iar artistul recunoaște că a căutat întotdeauna să o sprijine și să îi ofere fiicei sale o anumită libertate, dar a pus întotdeauna accent pe educație.

„Suntem foarte apropiați, avem un numitor comun, dansul și muzicaPovestim foarte mult despre muzică, suntem foarte apropiați, suntem parteneri de joacă, de discuții, mă pun la curent cu lumea ei, iar eu încerc să echilibrez din lumea mea, e foarte interesant, încercăm să povestim despre tot ce e nou, cool. Sunt un tată permisiv în limita bunului simț, educației. Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă, respectul, iubirea, acolo rămân destul de sever, nu e cazul Alessiei, ea așa a fost învățată, dar trec mai repede nimicurile”, a declarat CRBL, pentru Spynews.ro.

Artistul și soția lui au divorțat după 16 ani de căsnicie

CRBL și soția lui, Elena, au anunțat divorțul după 16 ani de căsnicie, dezvăluind acest lucru pe rețelele de socializare. Cuplul nu a dezvăluit motivele care au condus la separare, dar artistul și soția lui au afirmat că au analizat profund situația înainte de a lua această decizie importantă. Anunțul lor vine după ce au participat recent la emisiunea Power Couple de la Antena 1. Cei doi au o fetiță împreună, iar căsnicia lor a fost una discretă de-a lungul anilor.

Artistul a vorbit într-un interviu acordat recent despre cum este viața lui după anunțul neașteptat că a divorțat.

„Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Eu nu am avut război, a fost doar pe pace, noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare, și mai bine să nu fiu asaltat.(…) Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi.”, a spus CRBL, citat de Spynews.ro.

Cântărețul a fost întrebat și dacă își dorește ca, în viitor, să devină din nou tată.

„Nu, așa a fost de sus, Bărbosu așa a decis, noi doar ne-am adaptat. Nu are de unde să vină un al doilea copil, gata, nu mai vine niciun copil, atât!”, a mai spus cântărețul conform sursei citate.

Artistul a făcut anunțul privind divorțul pe contul său de Instagram, unde a distribuit o fotografie alături de Elena. CRBL a explicat că au luat în considerare în mod serios situația și apoi au ajuns la concluzia că cel mai înțelept ar fi să pună capăt relației lor. Cu toate acestea, artistul a subliniat că vor rămâne concentrați pe creșterea fiicei lor, Alessia, și pe asigurarea unei dezvoltări armonioase pentru ea.

Citește și:
Sore, mărturisiri inedite despre noul ei partener. Cum se înțelege iubitul artistei cu fiica ei: „Le-a bifat pe toate'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people