CRBL dezvăluie motivul real al divorțului de Elena: „În momentul în care ajungi în punctul ăla…”

CRBL a vorbit deschis despre motivul care a dus la divorțul dintre el și fosta lui parteneră, Elena.

CRBL și soția lui, Elena, au anunțat divorțul după 16 ani de căsnicie, dezvăluind acest lucru pe rețelele de socializare. Cuplul nu a dat detalii despre motivele care au condus la separare, dar artistul și soția lui au afirmat că au analizat profund situația înainte de a lua această decizie importantă. Anunțul lor a venit după ce au participat recent la emisiunea Power Couple de la Antena 1. Cei doi au o fiică împreună, iar căsnicia lor a fost una discretă de-a lungul anilor.

CRBL dezvăluie detalii legate de divorț

Recent, CRBL a fost surprins în compania unei femei, ieșind din blocul unde artistul s-a mutat, ceea ce a dus la speculații că ar avea o relație și chiar că i-ar fi fost infidel soției. Invitat în emisiunea „La Măruță”, CRBL a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului, evitând să comenteze aceste zvonuri. Artistul a vorbit despre înțelegerile pe care le-a avut cu mama fetiței sale la începutul căsniciei.

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alessia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă. Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că, decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi sau de familia noastră, mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată. Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a declarat CRBL în emisiunea „La Măruță”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Ce mesaj a transmis Elena, fosta lui parteneră

Elena și-a schimbat complet contul de Instagram, astfel că în loc de @elena.cerebela, cum era până acum, aceasta poate fi găsită pe rețelele de socializare cu numele de familie pe care îl avea înainte de căsătorie, Elena Viscu.

Fotografiile în care apărea alături de CRBL au dispărut, astfel că fanii pot vedea doar imagini cu Elena, cu aceasta alături de prietenele sale sau cu fiica ei, Alessia. Elena este acum mult mai activă pe social media, iar fanii apreciază în număr impresionant clipurile pe care aceasta le postează pe Instagram sau pe TikTok.

„Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! Noua eu. Viață nouă. Noi începuturi. Fii pozitiv. Fii tu”, a scris Elena Viscu, alături de videoclipul publicat pe TikTok.

@elena_viscu Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! #newme #newlife #newbeginnings #bepositive #beyou ♬ Something New (feat. Ty Dolla $ign) – Wiz Khalifa

Și pe Instagram a postat același videoclip, însă cu un mesaj diferit.

„Fiți sursa propriei inspirații și lăsați lumina să vă ghideze spre succes și fericire”, a transmis ea în limba engleză.

Citește și:
Angelina Jolie renunță la actorie? Declarațiile surprinzătoare făcute de actrița în vârstă de 48 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people