CRBL dezvăluie motivul pentru care nu ar merge la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Niciodată în viață”

CRBL a dezvăluit motivul pentru care a refuzat propunerea de a participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

CRBL dezvăluie motivul pentru care nu ar merge la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Niciodată în viață”

CRBL a fost unul dintre concurenții care s-au remarcat la Survivor România. Artistul a avut un parcurs impresionant și a dat totul de fiecare dată pe traseu. Alături de ceilalți concurenți, el a fost nevoit să îndure condiții grele de trai, iar fiecare zi a reprezentat o adevărată provocare. Deși este pasionat de competiții și dorește să își întreacă limitele, propunerea de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu a fost pe placul lui.

De ce a refuzat CRBL să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Artistul a primit propunerea din partea PRO TV de a participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă a refuzat-o categoric. CRBL a dezvăluit că nu s-ar duce niciodată într-o astfel de competiție nici pentru o sumă de bani impresionantă. Artistul a dezvăluit care este principalul motiv pentru care a spus „Nu” provocării.

„Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu pot să mănânc aşa ceva. Eu am spus din prima „NU!” la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor, decât ce e acolo… Dacă e ceva ce-am mai făcut, nu mă interesează. Decât, poate, dacă vine un „Celebrity”, un „Best of Survivor”… sau cine ştie ce altă provocare. Dar, parcă n-aş mai merge. Am mai fost deja, ştiu cum e. Doar să fie altă conjunctură. De obicei, nu vreau să mă repet”, a declarat CRBL pentru Click!.

Ce planuri de viitor are artistul

De asemenea, artistul a dezvăluit ce planuri de viitor are. CRBL și familia lui s-au întors recent din Spania și doresc să rămână pentru o perioadă, cel puțin, în România. După câțiva ani în care pandemia i-a stricat planurile profesionale, cântărețul este nerăbdător să se întoarcă pe scenă și să lanseze piese noi.

„Da, am revenit acasă, am revenit în România. Nu ştiu pentru cât timp. Nu ştiu ce fac peste un an sau peste doi ani, dar, deocamdată, sunt aici, acum. (…) Pandemia m-a ţinut departe de subiectul ăsta şi mi-e dor de scenă, de muzică! Mi-e dor de public. Pregătesc un album nou, iar pentru la anul un turneu”, a dezvăluit artistul pentru sursa menționată.

Citește și:
Adam Levine, acuzat de a cincea femeie că a început o conversație nepotrivită cu ea pe internet: „I-am spus că va fi prins'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people