CRBL, declarații surprinzătoare despre Survivor România All Stars. De ce a refuzat participarea: „Doar pentru televiziune”

CRBL a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a refuzat să mai participe la Survivor România.

CRBL, declarații surprinzătoare despre Survivor România All Stars. De ce a refuzat participarea: "Doar pentru televiziune"

CRBL a dezvăluit într-un interviu pentru CANCAN.RO motivul pentru care nu a ales să participe la Survivor All Stars, eveniment ce a adunat în Republica Dominicană alte vedete ce au făcut parte din edițiile anterioare ale show-ului. Artistul a decis să se retragă și să nu ia în considerare o revenire în competiție, refuzând categoric să se implice în filmările acestei ediții.

De ce nu participă CRBL la Survivor România All Stars

După ce Roxana Ciuhulescu a declarat într-un interviu pentru CANCAN.RO că a respins oferta de a se întoarce în Republica Dominicană, CRBL, considerat „inamicul” său principal din ediția din 2022, a luat aceeași decizie și a refuzat să revină în competiție. Cei doi au avut un conflict în care au schimbat cuvinte dure unul la adresa celuilalt.

Însă, excluderea sa nu se datorează problemelor de sănătate, deoarece artistul s-a recuperat complet și după accidentul de motocicletă suferit acum câteva luni.

„Nu aveam motiv să mai merg. Am fost a doua oară, cum ar veni. Ce să caut aici când toată lumea știe joaca și merg doar pentru televiziune?”, a spus acesta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de CRBL, a clarificat că accidentul suferit în luna august a anului trecut în localitatea Hațeg nu are nicio influență asupra deciziei sale de a nu participa la Survivor. În prezent, artistul circulă cu un document doveditor, pe care trebuie să-l reînnoiască lunar până la finalizarea procesului.

„Accidentul moto nu are legătură cu asta. M-am refăcut. Trăim în România, cum să se rezolve? Un an va mai dura cel puțin. Circul cu dovada, o reînnoiesc din lună în lună, până începe și se termină procesul. Doar așteptăm să treacă timpul și se va rezolva”, a completat acesta.

Ce planuri are artistul

Pe când mulți dintre colegii săi de breaslă s-au îndreptat către vacanțe exotice, CRBL are planuri diferite. În mod principal, își propune o transformare fizică, având în vedere că a observat „scârțâitul balamalelor”. Cât despre anul ce tocmai a trecut, acesta a declarat că a fost unul foarte bun, plin de proiecte și de oameni noi.

„Eu muncesc în fiecare zi. Am început cu 1 ianuarie chiar. Eu folosesc luna asta pentru creație când alții stau la soare, pe snowboard. Am chef de muncă și inspirație. Trebuie ca tot ce mi-am propus să se împlinească. Am avut un an foarte bun, plin de emsiuni, de muzică, de creație, prieteni noi. Iar 2024, garantat va fi mai bun. Deocamdată am început transformarea fizică, să reintru în formă. Am fost un chiulangiu în ultima perioadă. Dar au început să scârțâie balamalele. Iar de când am început, totul e bine”, a mai spus artistul.

CRBL și familia lui au decis să se mute înapoi în România, după ce ultimii ani i-au petrecut în Spania. Artistul s-a întors la București alături de soția și fiica lui și s-a reacomodat destul de repede cu viața de aici, fiind și destul de ocupat atât cu planurile de mutare, cât și cu cele profesionale.

Citește și:
Divorț sau discuții despre vreme? Fanii dezbat ce i-a spus John Krasinski lui Emily Blunt în videoclipul viral de la Globurile de Aur 2024

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people