CRBL, declarații despre emisiunea Power Couple la care a participat împreună cu soția lui: „Când am fost eliminați…”

CRBL și soția lui, Elena, au fost primul cuplu care a părăsit competiția Power Couple.

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, a adus la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări. Fie că a fost vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții au fost gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.  

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, soții Gabriela și Cristi Iacob, Lino Golden și logodnica lui, Delia, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu au fost cele 9 perechi care au trecut prin situații incredibile în cea mai incitantă competiție a cuplurilor.

CRBL și soția lui, prima echipă eliminată

Concursul a fost câștigat de Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, iar în ceea ce îi privește pe CRBL și soția lui, Elena, ei au fost primul cuplu care a părăsit competiția Power Couple.

„Suntem dezamăgiți, dar și împăcați în același timp cumva. Îmi pare foarte rău că nu pot să mă mai joc pentru că la cum au fost probele până acum, ce urmează mi se pare wow!”, a spus CRBL la finalul competiției.

CRBL s-a declarat atunci șocat de decizia celorlalte echipe concurente la show-ul Power Couple.

„Este prima oară din toate show-urile din care am făcut parte când sunt eliminat. Niciodată nu am fost eliminat! E un sentiment nou! Este o lecție a mea. Sunt convins!”, a mai spus CRBL.

Într-un interviu acordat recent, CRBL a fost întrebat despre ce a făcut cu banii pe care i-a obținut ca urmare a participării sale la emisiunea de la Antena 1.

„Nu a trebuit să investesc nimic. Am fost, am încasat și am cheltuit. Simplu. Când am fost eliminați, am mai rămas vreo 4-5 zile prin Malta, am cunoscut și noi Malta, că nu mai e de mers a doua oară. O dată ce ai fost 3-4 zile, ai cunoscut Malta și cam atât. După aceea am venit, ne-am așezat din nou pe traiul nostru de zi cu zi. Nu am stat atât de mult să încasăm atât de mult. A fost așa, am venit, am plecat”, a povestit CRBL pentru Playtech.ro.

CRBL nu exclude participarea la un alt show de televiziune, arătându-se chiar interesat de emisiunea concurs Insula de 1 milion, difuzată de Kanal D.

„Am văzut că a început Insula de 1 milion, habar nu aveam. Am văzut pe net și am văzut toate episoadele care s-au pus acolo și mă gândeam dacă aș merge în direcția aia. Mi se pare foarte grea psihic emisiunea doar din ce văd și cu experiența mea la Survivor. Mi se pare foarte greu acolo și nu știu dacă chiar aș rezista cu oamenii, evident, adică cu partea socială nu știu dacă aș rezista, dar mi se pare foarte interesantă abordarea acestui joc. Interesantă și miza, numărul de oameni și forma în care nu sunt reguli”, a mai povestit CRBL pentru sursa citată.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people