CRBL, alături de presupusa nouă parteneră la Neversea. Cum au fost surprinși cei doi

CRBL pare să își fi refăcut viața amoroasă, conform imaginilor apărute în ultima vreme în presa mondenă.

CRBL și soția lui, Elena, au anunțat divorțul după 16 ani de căsnicie, dezvăluind acest lucru pe rețelele de socializare. Cuplul nu a dezvăluit motivele care au condus la separare, dar artistul și soția lui au afirmat că au analizat profund situația înainte de a lua această decizie importantă. Anunțul lor vine după ce au participat recent la emisiunea Power Couple de la Antena 1. Cei doi au o fetiță împreună, iar căsnicia lor a fost una discretă de-a lungul anilor.

CRBL, alături de presupusa nouă parteneră la Neversea

CRBL pare să își fi refăcut viața amoroasă, conform imaginilor apărute în ultima vreme în presa mondenă. Artistul a fost prezent la Nerversea alături de tânăra despre care se spune că ar fi noua lui parteneră. Cu toate acestea, între cei doi nu au existat deloc gesturi care să dea de înțeles că ar forma un cuplu.

Cei doi au purtat ținute asortate, amândoi optând pentru piese vestimentare negre, iar singurul moment de apropiere dintre cei doi a fost cel în care tânăra i-a arătat acestuia ceva pe telefon. Poți vedea imaginile AICI.

Ei au mai fost surprinși împreună și cu câteva săptămâni în urmă, dar, la fel, nu au dat dovadă de afecțiune în public, astfel că relația dintre ei este doar o presupunere.

Potrivit presei mondene, presupusa iubită a lui CRBL are 23 de ani și este din Republica Moldova. Olga Guțanu, finalistă la un concurs de miss la Bușteni, în 2022, este fotomodel și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Care este acum relația dintre CRBL și Elena, fosta lui soție

Artistul a vorbit într-un interviu acordat recent despre relația actuală cu Elena, după anunțul neașteptat că a divorțat.

„Da, suntem doi adulți care au luat o decizie. Și comunicăm aproape în fiecare zi. Nu chiar în fiecare zi, comunicăm despre ce treburi mai avem. Nu așa e frumos?!”, a declarat artistul pentru Cancan.ro.

CRBL s-a declarat foarte mândru de fiica lui, Alessia, mărturisind că aceasta încearcă să depășească divorțul părinților ei.

„Da, Alessia e destul de matură și echlibrată. Și a trecut foarte matur peste acest hop, dar nu pot spune că a trecut, că încă suntem într-un proces. Mai are un pic și face 14 ani, deci suntem într-un proces de înțelegere”, a mai povestit artistul.

În ceea ce privește modul în care vede decizia de a divorța, CRBL a povestit despre sentimentele care l-au încercat după această hotărâre.

„A fost și tristețe și eliberare, cumva. Adică eliberare, dar nu la modul ‘a fost o inchiziție, după care gata, libertate, să vezi acum ce începe’. N-a fost la modul ăsta. A fost o altă formă de a trece într-o altă etapă a vieții, unde dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta, pe terasă, că se va întâmpla asta, îți spuneam că ar trebui să sari de aici. Și da, se întâmplă lucruri care nu am visat niciodată că se vor întâmpla”.

CRBL, dezvăluiri despre viața lui după divorț

Artistul a vorbit într-un interviu acordat recent despre cum este viața lui după anunțul neașteptat că a divorțat.

„Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Eu nu am avut război, a fost doar pe pace, noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare, și mai bine să nu fiu asaltat.(…) Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi.”, a spus CRBL, citat de Spynews.ro.

Cântărețul a fost întrebat și dacă își dorește ca, în viitor, să devină din nou tată.

„Nu, așa a fost de sus, Bărbosu așa a decis, noi doar ne-am adaptat. Nu are de unde să vină un al doilea copil, gata, nu mai vine niciun copil, atât!”, a mai spus cântărețul conform sursei citate.

Citește și:
Angelina Jolie renunță la actorie? Declarațiile surprinzătoare făcute de actrița în vârstă de 48 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people