Cove, dezvăluiri despre emisiunea „Vorbește Lumea” la care a renunțat și cum se înțelegea, de fapt, cu Adela Popescu: „Ea era plină de viață, neștiutoare”

Cove a vorbit deschis despre cum se înțelegea, de fapt, cu Adela Popescu pe vremea când prezentau emisiunea „Vorbește Lumea”.

Cove, dezvăluiri despre emisiunea „Vorbește Lumea” la care a renunțat și cum se înțelegea, de fapt, cu Adela Popescu: "Ea era plină de viață, neștiutoare"

Gabriel Coveșeanu, sau Cove, așa cum este cunoscut publicului larg, a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a anunțat în 2021 că nu va mai face parte din echipa PRO TV și a emisiunii „Vorbește Lumea„, pe care o prezenta de ani buni alături de Adela Popescu.

Foarte mult timp au existat diverse speculații cu privire la motivele care l-au determinat pe Cove să renunțe la colaborarea cu PRO TV, adesea fiind menționate diverse neînțelegeri cu Adela Popescu.

Într-un interviu acordat recent, Cove a vorbit deschis despre perioada petrecută ca prezentator al emisiunii și cum se înțelegea, de fapt, cu Adela Popescu.

„Nu, nu are nicio legătură asta (n.red. plecarea sa din emisiunea matinală cu Adela Popescu). Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre. Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de asta a avut și succes, că lumea de asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii. Speculațiile probabil au apărut pentru că lumea nu a înțeles de ce s-a întâmplat lucrul ăsta. Din păcate, cu Adela nu am avut un parcurs complet, ea a avut perioade în care a născut și cumva cuplul la un moment dat s-a pierdut, au existat perioade mari de pauză. Au venit alte personaje care i-au ținut locul, a tot existat o schimbare în permanență și din păcate s-a pierdut un cuplu care putea să fie de succes, da”, a declarat Cove, conform Playtech.

Cove a vorbit într-un interviu pentru unica.ro despre motivele care l-au determinat să renunțe la colaborarea cu Pro TV. Acesta afirmase în alte ocazii că prezentarea unei emisiunii zilnice, în direct, poate deveni „o povară”, așa că a oferit acum mai multe detalii despre ceea ce l-a nemulțumit la emisiunea „Vorbește Lumea.”

„A fost interpretat greșit din faptul că am afirmat că, uneori, o emisiune zilnică, în direct poate crea o presiune destul de mare pe umerii unui moderator. Faptul că nu îți poți permite să lipsești vreo zi, să te îmbolnăvești, să ai o stare proastă sau indiferent de cum te simți, de cât de obosit, supărat sau fără chef ești, trebuie să fii prezent și să faci în așa fel încât problemele tale să nu se vadă și să le transmiți celor de acasă o energie bună, o stare de bine”, a declarat Cove pentru sursa menționată anterior.

Cove a vorbit și într-un interviu pentru spectacola.ro despre schimbările care au avut loc în viața lui în ultima vreme și de ce a renunțat la colaborarea cu PRO TV, după 6 ani în care a prezentat emisiunea „Vorbește Lumea.”

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viată, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de… surprize-surprize”, a spus el.

Cove a mărturisit faptul că a existat un motiv de nemulțumire, iar acesta are legătură cu vacanțele și cu timpul pe care îl petrecea cu familia.

„Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioadă foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”, a adăugat Cove pentru sursa citată anterior.

De asemenea, și Adela Popescu a făcut unele declarații cu privire la plecarea lui Cove de la „Vorbește Lumea.”

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun.”, a spus ea în cadrul emisiunii în urmă cu doi ani.

Citește și:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au stabilit data nunții. Ce au dezvăluit cei doi: „Primul dans al vieții noastre împreună”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people