Courteney Cox, omagiu emoționant pentru Matthew Perry: „Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am trăit cu tine”

Aceasta este prima postare pe Courteney Cox o face în legătură cu moartea colegului său din serialul Friends, Matthew Perry.

Courteney Cox, omagiu emoționant pentru Matthew Perry: "Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am trăit cu tine”

Courteney Cox i-a adus ieri un omagiu emoționant lui Matthew Perry, care s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni. Actrița în vârstă de 59 de ani a postat pe Instagram una dintre scenele ei preferate cu Perry din serialul Friends, dezvăluind și că inițial, personajele lor, Monica și Chandler, ar fi trebuit să aibă doar o aventură de o noapte.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am trăit cu tine Matty și îmi lipsești în fiecare zi”, și-a început Cox mesajul.

„Să vă ofer puțin context. Chandler și Monica trebuiau să aibă o aventură de o noapte la Londra. Dar, din cauza reacției publicului, a devenit începutul poveștii lor de dragoste. În această scenă, înainte de a începe să filmăm, el mi-a șoptit o replică amuzantă pe care să o spun. Făcea adesea lucruri de genul ăsta. Era amuzant și era amabil.”, a mai spus Courteney Cox.

Chiar dacă Jennifer Aniston încă nu a postat nimic pe rețelele de socializare în legătură cu moartea prietenului și colegului său, Matthew Perry, se pare că actrița este complet devastată. Surse apropiate au declarat pentru Page Six că Aniston trece printr-o perioadă extrem de grea, mai ales fiindcă aceasta este a doua pierdere majoră din ultimul an, după ce tatăl său a decedat în noiembrie 2022.

„Dintre cei cinci rămași, Jen și Courteney [Cox] sunt cele mai zguduite, iar Jen este probabil cea care se luptă cel mai tare”, a declarat sursa.”

„Este a doua pierdere masivă în mai puțin de un an, în curând împlinindu-se un an de la moartea tatălui ei. Ea încă nu își revenise în totalitate, iar acum acest lucru a dărâmat-o complet. Încearcă să se regrupeze și să-și revină, dar a fost o lovitură complet devastatoare”, a mai adăugat persoana apropiată pentru Page Six.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc au dat împreună o declarație pentru People, în care au exprimat durerea și șocul prin care trec în aceste momente. De asemenea, colegii lui Perry au transmis că au nevoie de un moment pentru a plânge moartea iubitului lor prieten.

„Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere profundă. În timp vom spune mai multe, când și cum vom fi capabili. Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume”, au declarat  Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc într-o declarație pentru People.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cei cinci au participat la înmormântarea lui Matthew Perry, ce a avut loc la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. În timp ce funeraliile se apropiau de final, a fost difuzată o interpretare a piesei Don’t Give Up a lui Peter Gabriel, care include versurile: „Nu mai există luptă sau așa se pare, Sunt un om ale cărui vise au fost părăsite de toți, Mi-am schimbat fața, mi-am schimbat numele, Dar nimeni nu te vrea când pierzi”.

În mod sfâșietor, cântecul conține și versurile: „Nu renunța, pentru că ai prieteni, Nu renunța, nu ești singur, Nu renunța, nu ai de ce să-ți fie rușine, Nu renunța, încă ne ai pe noi”. Melodia, scrisă de fostul solist al trupei Genesis, Gabriel, o are în distribuție și pe cântăreața britanică Kate Bush.

Perry, care a vorbit deschis despre lupta sa de o viață cu dependența de alcool și droguri, a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles. Apropiații săi au declarat că nu consuma alcool și se simțea bine cu puțin timp înainte de deces.

Citește și:
Compania lui Robert De Niro, găsită vinovată în procesul intentat de fosta asistentă a actorului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people