Cosmina Păsărin se întoarce în televiziune? Ce a dezvăluit vedeta: „Sunt niște proiecte în plan”

Cosmina Păsărin a vorbit despre carieră și despre planurile ei profesionale.

Cosmina Păsărin se întoarce în televiziune? Ce a dezvăluit vedeta: "Sunt niște proiecte în plan"

Cosmina Păsărin este prezentă în lumina reflectoarelor de foarte mulți ani. Fanii vedetei sunt curioși să afle ce mai pregătește din punct de vedere profesional, dar și când o vor vedea din nou pe micile ecrane. 

Cosmina Păsărin este foarte discretă cu viața ei personală și a preferat ca de-a lungul anilor să o păstreze departe de ochii curioșilor. Pentru că fanii ei vor să știe în ce proiecte se mai implică, vedeta a vorbit recent despre cariera ei, dezvăluind cu ce anume se ocupă în prezent. Ea prezintă diverse evenimente, iar pe viitor nu ar refuza să facă parte din distribuția unui film. 

„Sunt niște proiecte în plan. Sigur, o să aflați despre ele la momentele potrivite. În rest, ne vedem la evenimentele pe care le prezint, cam asta fac. Am avut și o perioadă de relaxare la începutul acestui an, o perioadă de care m-am bucurat foarte mult. Cam asta ar fi de zis. Din păcate nu am cum să îți zic. (n.r. de un proiect pe micile ecrane) Nu e chiar în această zonă. Dar asta este și frumusețea acestui mediu, apar tot felul de proiecte, fie că vorbim despre evenimente, fie că vorbim despre emisiuni TV sau filme, de ce nu. Eu nu sunt actriță, dar au apărut și astfel de ocazii de-a lungul timpului. Îmi place, în general, să mă bucur de diversitate. Exact cum spuneam, cred că asta este și frumusețea acestui mediu. Proiectele sunt diverse, nu te plictisești niciodată, ai ocazia să experimentezi, să ai parte de tot felul de experiențe, unele foarte intense, unele din care înveți lucruri și îți dai seama că nu le-ai mai repeta. Treci prin tot felul de aventuri de acest gen”, a declarat Cosmina Păsărin pentru Ego.ro.

O vreme, Cosmina Păsărin a fost prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV. Vedeta s-a bucurat din plin să facă parte dintr-un asemenea proiect de televiziune. Ea a recunoscut că ar mai vrea să fie pe micile ecrane, să aibă proiecte în televiziune. Dacă i s-ar propune, ea susține că s-ar dedica pentru că i-a plăcut foarte mult experiența de care a avut parte la PRO TV.

„Și mie mi-ar plăcea să am proiecte pe TV, dar nu depinde de mine. Eu am plasat dorința aceasta. Sunt sigură că te gândeai la emisiunea de la PRO TV, la „Vorbește lumea”. Multă vreme până a începe această colaborare, îmi doream un astfel de proiect, m-am bucurat de el la maxim, a fost o experiență intensă, interesantă, am învățat multe lucruri. A fost genul de proiect pe care ți-l dorești tot timpul. Aș avea tot timpul dispoziție pentru un astfel de proiect, mi-a plăcut foarte mult”, a mai spus Cosmina Păsărin pentru sursa citată anterior.

Cosmina Păsărin și-a dorit de mică să lucreze în televiziune, și iată că visul i s-a îndeplinit.

„Asta e ce mi-am dorit să fac și mă bucur că am ocazia să fac asta. Câteodată am și impresia că vine totul atât de natural și acestea sunt momentele în care mă gândesc că este exact ce mi-am dorit să fac dintotdeauna și nu mi-aș fi dorit să fac nimic altceva”, a declarat Cosmina Păsărin pentru Ego.ro.

Citește și
Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre căsătoria cu Cosmin Curticăpean: „Limbajul iubirii are foarte multe forme’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people