Cosmina Păsărin, mai fericită ca oricând! Cum a apărut pe internet alături de noul ei partener

Deși este discretă, Cosmina Păsărin a surprins cu imaginea postată pe rețelele de socializare.

Cosmina Păsărin, mai fericită ca oricând! Cum a apărut pe internet alături de noul ei partener

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc și publicul știe deja că viața personală a preferat să o păstreze cât mai departe de ochii curioșilor. Acum, vedeta și-a regăsit fericirea pe plan amoros.

Deși a vorbit de mai multe ori despre viața ei personală, Cosmina Păsărin nu a dezvăluit cu cine ar fi într-o relație în prezent. Însă, recent, au ieșit la iveală o serie de detalii referitoare la persoana alături de care trăiește o poveste de dragoste. Partenerul vedetei este Alex Gully, în vârstă de 36 de ani, care este DJ.

Într-un interviu din luna aprilie, Cosmina Păsărin a confirmat faptul că este într-o relație și că se simte fericită, dar nu a dezvăluit atunci identitatea persoanei alături de care formează un cuplu.

„Sunt bine din punct de vedere sentimental. Am o relaţie şi sunt fericită. Aleg să fiu discretă în privinţa relaţiei pentru că în acest fel am mai multă linişte, mai mult spaţiu. Înţeleg mecanismele showbizului, dar nu mă regăsesc în ele în această perioadă”, a declarat Cosmina Păsărin pentru fanatik.ro.

Cosmina Păsărin a surprins pe toată lumea atunci când a apărut pe rețelele de socializare într-o imagine alb-negru alături de Alex Gully, pe malul mării, ținându-se de mână.

Cosmina Păsărin, declarații despre dorința de a deveni mamă

Într-un interviu pentru unica.ro, Cosmina Păsărin a făcut confesiuni despre viața ei personală. Vedeta a punctat că nu își dorește să vorbească despre relație, dar a precizat că este liniștită și se bucură de tot ceea ce o înconjoară. 

„Sunt bine, am o viață liniștită, de care încerc să mă bucur tot timpul, intens, prieteni în jur tot timpul, încerc să petrec timp cu familia mea, am o viață personală liniștită și chiar vreau să o și mențin așa, pentru că așa mi se pare cel mai potrivit. Nu vreau să vorbesc despre relație pentru că nu vreau să las loc la tot felul de întrebari al căror sens nu îl văd. E mai bine așa, mai simplu.”

Cosmina Păsărin este o vedetă asumată și niciodată nu a ținut cont de criticile sau comentariile negative pe care le privește. Întrebată dacă își dorește să devină mamă, a răspuns că niciodată nu s-a văzut în această ipostază și că și-a îndreptat atenția către altceva. 

„În trecut îți pot spune că nu m-am văzut în această postură, din păcate sau din fericire, nu știu, nu îmi dau seama, e clar că, probabil, nu a fost momentul potrivit niciodată. În prezent, nu. Prezentul e prezent. În viitor nu prea mă gândesc la lucruri din acestea, nu știu, gata: vreau să fac în 3 ani un copil, în 5 ani vreau să… Prefer să merg din aproape în aproape, nu am astfel de planuri. Dar știu clar că în trecut nu m-am văzut în ipostaza aceasta, ori nu am fost pregătită, cred că, nu știu, nu am avut nici persoanele potrivite lângă mine, am fost concentrată pe alte lucruri, nu s-a pus această problemă”, a completat Cosmina Păsărin pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Ce decizie profesională surprinzătoare a luat Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people