Cosmina Păsărin, detalii inedite despre relația cu DJ-ul Alex Gully: „Acestea sunt secretele”

Cosmina Păsărin a dezvăluit detalii neștiute despre relația sa cu DJ-ul Alex Gully.

Cosmina Păsărin, detalii inedite despre relația cu DJ-ul Alex Gully: "Acestea sunt secretele"

La vârsta de 40 de ani, Cosmina Păsărin trăiește o poveste de dragoste așa cum și-a dorit alături de DJ-ul Alex Gully, în vârstă de 36 de ani. Până acum, vedeta a evitat să ofere detalii despre relația lor, însă acum, fosta prezentatoare a emisiunii „Vorbește Lumea” a făcut câteva declarații despre partenerul ei. 

Cosmina Păsărin, dezvăluiri despre relația cu Alex Gully

Cosmina Păsărin se bucură de o poveste de dragoste frumoasă alături de Alex Gully, bărbatul care îi aduce fericire de o perioadă considerabilă de timp. Deși până acum au ținut lucrurile private, imaginile postate în social media au confirmat că au o relație puternică, iar vedeta a decis să ofere mai multe detalii despre secretele cuplului lor.

„Nu am postat eu imagini, el a postat, dar apoi sigur am început și eu să postez. Pot să vă spun despre relația pe care o am că este o relație foarte frumoasă. Încercăm amândoi să avem o relație echilibrată, încercăm amândoi să construim această relație, să facem eforturi zilnice pentru a menține această relație cât mai sănătoasă și cred că e important să ținem cont de toate aceste aspecte tot timpul. Acestea sunt secretele unei relații care funcționează și noi vrem să avem o relație care funcționează”, a declarat Cosmina Păsărin potrivit Spynews.

Când vine vorba despre calitățile partenerului ei, Cosmina Păsărin a dezvăluit că este foarte atrasă de faptul că acesta este un om foarte cald și blând. De asemenea, atitudinea veselă și faptul că râd foarte mult împreună i-a apropiat și mai mult.

„Îmi place blândețea lui, este un om foarte blând, foarte cald, foarte vesel, noi râdem foarte mult împreună. Aceste aspecte contează pentru mine”, a completat vedeta pentru sursa citată. 

Cum își menține vedeta silueta de invidiat

Vedeta TV a oferit detalii despre secretele sale în materie de siluetă. Cosmina Păsărin a recunoscut că nu se abține de la a mânca ce își dorește, însă o face puțin și des. Vedeta a dezvăluit că are aceeași greutate precum cea de la vârsta de 18 ani, iar în perioadele de stres și oboseală slăbește mai mult. Fosta prezentatoare de la PRO TV a recunoscut și că nu face abatere de la cartofii prăjiți în miez de noapte, însă sunt zile când nu mănâncă deloc carne.

Cu toate acestea, vedeta nu neglijează complet sportul și sunt perioade în care este prezntă în sala de fitness.

„Nu am 45 kg, am chiar 56-57 kg. Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și așa am avut-o mereu, în toți acești ani. În perioadele în care muncesc mult și sunt obosită, stresată, pierd un kilogram sau chiar două, însă le pun repede la loc după ce revin la programul normal de odihnă. Mănânc puțin și des. Mănânc de vreo patru-cinci ori pe zi și nu îmi impun restricții, pentru că sunt pofticioasă. Dacă vreau să mănânc la miezul nopții un burger sau o porție de cartofi prăjiți, fix asta aleg să fac. Mi-am dat seama că, fără să vreau, câteodată renunț la consumul de carne câteva zile la rând. Am perioade în care fac sport și am și perioade în care nu fac”, a declarat Cosmina Păsărin în cadrul unui interviu pentru revista VIVA!

Citește și:
Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people