Cosmina Păsărin, confesiuni despre gelozia din relația sa de cuplu și ce nu ar ierta niciodată partenerului: „Asta ar fi pentru mine limita…”

Cosmina Păsărin a dezvăluit detalii inedite despre relația sa cu DJ-ul Alex Gully.

Cosmina Păsărin, confesiuni despre gelozia din relația sa de cuplu și ce nu ar ierta niciodată partenerului: "Asta ar fi pentru mine limita..."

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc și publicul știe deja că viața personală a preferat să o păstreze cât mai departe de ochii curioșilor. Acum, vedeta și-a regăsit fericirea pe plan amoros.

La vârsta de 40 de ani, Cosmina Păsărin trăiește o poveste de dragoste așa cum și-a dorit alături de DJ-ul Alex Gully, în vârstă de 36 de ani. Până acum, vedeta a evitat să ofere detalii despre relația lor, însă acum, fosta prezentatoare a emisiunii „Vorbește Lumea” a făcut câteva declarații despre partenerul ei.

Cosmina Păsărin se bucură de o poveste de dragoste frumoasă alături de Alex Gully, bărbatul care îi aduce fericire de o perioadă considerabilă de timp. Deși până acum au ținut lucrurile private, imaginile postate în social media au confirmat că au o relație puternică, iar vedeta a decis să ofere mai multe detalii despre gelozia din relația sa de cuplu și ce nu ar ierta niciodată partenerului.

„Foarte multe persoane spun ‘vai, i-aș ierta tot’. În sine, iertarea este un lucru minunat, este bine chiar dacă un om îți face rău, după ce integrezi și asimilezi acea experiență să-l ierți, indiferent ce ți-a făcut. E foarte important pentru pacea noastră, e bine să facem asta pentru pacea din jurul nostru. Nu poți trece peste violența fizică. Dacă ești atacat de partenerul tău sau invers, nu cred că trebuie să accepți sub nicio formă. Asta ar fi pentru mine limita, simt că mi se face rău numai când îmi imaginez!”, a povestit Cosmina Păsărin în interviul acordat Cancan.ro.

Cosmina Păsărin a mărturisit că nu este o persoană geloasă, mai ales că în relația actuală se bazează pe onestitatea partenerului și faptul că țin mereu legătura.

„Dacă, de exemplu, mă aflu într-o situație în care nu mi se răspunde 20 de ore, îți dai seama că mă alarmez, adică n-o să te mint să îți zic că ‘vai, eu nu mă agit niciodată’. Mă mai agit și eu, dar nu e cazul, adică din acest punct de vedere n-am astfel de probleme în relație și suntem destul de conectați tot timpul și știm tot timpul unde se află când unul, când celălalt. Dacă îți întrebi partenerul unde este sau el îți spune constant ‘sunt acolo, fac asta’, nu este o formă de control, ci o formă de respect. Pentru că unii oameni pot simți niște stări mai ciudate în momentul în care partenerul nu le răspunde, eu consider că sunt normale acele stări. Sigur, a nu se duce departe, pentru că dacă faci așa că nu ți-a răspuns 10 minute și faci o criză de isterie, nu e ceva sănătos”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Cum partenerul ei este DJ, Cosmina Păsărin a mărturisit că merge adesea alături de acesta la petreceri, însă are momente în care preferă serile petrecute în liniște acasă.

„Sunt petreceri la care particip și eu, dacă pot, dacă am stare pentru asta. Dacă sunt într-o formă bună și am chef de party, da, îți dai seama. Mie întotdeauna mi-au plăcut petrecerile și sunt o persoană care iubește să iasă, dar sigur am și momente în care îmi place să stau liniștită”, a mai povestit vedeta.

Citește și:
Al doilea fiu al Rihannei, Riot Rose, și-a făcut debutul în public. Ce semnificație are ținuta surprinzătoare purtată de acesta?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people