Cosmin Seleși nu merge în concediu pe litoralul românesc. Care e motivul: „Mi se pare exagerat pentru nimic”

Cosmin Seleși a surprins cu mărturisirile pe care le-a făcut despre vacanțele de pe litoralul românesc.

Cosmin Seleși nu merge în concediu pe litoralul românesc. Care e motivul: "Mi se pare exagerat pentru nimic"

Cosmin Seleși se numără printre cei mai carismatici și îndrăgiți actori și prezentatori TV din România. Recent, el a vorbit despre vacanțe, dar și despre ceea ce crede despre sejururile pe litoralul românesc. 

Cosmin Seleși are în plan să petreacă mai mult timp cu familia lui, așa că se gândește deja la destinațiile în care își vor petrece vacanțele. Dar, actorul a spus că nu intenționează să meargă la mare în România și a explicat motivul. Prezentatorul susține că prețurile sunt ridicate, iar acestea nici nu reflectă calitatea serviciilor.

„Vara asta vreau să plec cu familia foarte mult. Vreau să stam puțin uniți și liniștiți căci mi-e dor, și mie, și lor. Nu ne permitem la mare, e prea scump pentru noi la mare în România, și mă va urî toată lumea că zic asta, mi se pare exagerat pentru nimic. O să plecăm în Grecia, cred. Mie îmi place Grecia foarte mult. Îmi place cel mai mult, în afară de mare și ospitalitatea lor, îmi plac mâncărurile lor, tavernele lor, că nimeni nu încearcă să te fure la o tavernă de-a lor, dimpotrivă, vrea să-ți dea mai mult. Nu-ți aruncă farfuria în față, nu-ți cere pe o felie de brânză, 70 de lei, 30 de euro și sunt genul ăsta, îmi place ospitalitatea, dar și calitatea”, a spus Cosmin Seleși în cadrul unui interviu pentru spectacola.ro

Acum ceva timp, Cosmin Seleși a făcut o serie de declarații inedite despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de soția lui, Irina, cu care e căsătorit de 12 ani. Pentru fanatik.ro, el a recunoscut că este o fire sensibilă. Întrebat dacă își mai surprinde soția cu buchete de flori, actorul a răspuns:

„Da! Păi nu este important!? Ce te doare mâna?! Costă 50 de lei un buchet de flori. Este important, este frumos!”

Cosmin Seleși a spus și care consideră că sunt secretele unei relații de durată.

„Secretul pentru o relație de durată este toleranță, prietenie, înțelegere, înțelepciune”, a adăugat Cosmin Seleși pentru fanatik.ro. 

Comin Seleși a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista VIVA! cum a cunoscut-o pe soția lui, Irina. 

„Așa cum am povestit și cu alte ocazii, ne-am întâlnit la semafor, la Universitate. Ea era într-o mașină cu o amică de-ale ei, eu în alta. Prietena ei din mașină m-a invitat la un ceai… și, de acolo, eu am plecat cu Irina!”

În ceea ce privește momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Irina, totul a fost spontan. Cererea a avut loc în garsoniera din Drumul Taberei în care cei doi au locuit pentru o vreme. 

„Ne-am întâlnit la un moment dat prin casă și mi-a venit întrebarea, fără să am vreun plan făcut. Am pus întrebarea și ea a acceptat, așa că i-am zis că plec să-i cumpăr inelul!”, a declarat Cosmin Seleși pentru revista VIVA!.

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri despre modul în care alege să își crească și să își educe fiul: „Nu îmi doresc să am un copil răsfățat'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people