Corina Caragea, imagini inedite din vacanță. Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie

Corina Caragea se bucură de ultimele zile de vacanță în Grecia.

Corina Caragea, imagini inedite din vacanță. Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie

Corina Caragea se bucură din plin de soarele și clima plăcută a Greciei. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV își petrece vacanța pe plajele unei frumoase insule grecești. Pe Instagram, Corina a împărtășit cu fanii săi o serie de imagini, arătând peisajele spectaculoase care o înconjoară.

Corina Caragea, imagini inedite de la plajă

Prezentatoarea de la Pro TV și-a încântat fanii cu imagini superbe din vacanță, unde se bucură de ultimele zile călduroase și însorite. Corina Caragea se răfață la plajă și și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie ce îi vine perfect.

„Septembrie, luni”, a transmis Corina Caragea pe Instagram.

Întrucât în fotografiile respective Corina apare și în costum de baie, prezentatoarea de la Pro TV a fost copleșită de numeroase aprecieri și complimente din partea internauților.

„Ești superbă!”, „Corina e minunată ca întotdeauna!”… sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de admiratorii prezentatoarei TV.

Corina Caragea a povestit în urmă cu ceva timp ce anume face ca să-și mențină silueta de invidiat. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a împărtășit o parte din secretele sale în ceea ce privește stilul de viață. 

Cum se menține vedeta în formă

Într-un interviu pentru Libertatea, Corina Caragea a dezvăluit cum reușește să-și mențină silueta. Vedeta  a recunoscut faptul că obișnuiește să meargă la sală, însă nu ține o anumită dietă, ci preferă mai degrabă să păstreze un echilibru.

„Merg la sală ca să îmi pot permite să mănânc ce vreau. Nu țin dietă, dar păstrez așa, un echilibru. Dacă e un tort, nu îl mănânc pe tot, mănânc o bucățică. Dacă e o prăjitură, nici pe aceea nu o mănânc pe toată. Încerc să mă temperez pentru că dacă la 20 de ani dacă nu mâncam o zi deja slăbeam câteva kilograme, acum e mai greu, metabolismul e mai leneș și trebuie să depun mai mult efort. Deci nu am o dietă-minune, nici nu am siluetă de vis, dar cât să mă simt eu bine, în pielea mea, și să nu devin frustrată: Aaa ce aș vrea să mănânc o prăjitură și nu pot. Mănânc cam ce vreau eu, dar în porții mici”, a declarat Corina Caragea pentru Libertatea. 

Corina Caragea adoră să călătorească și a fost până acum într-o mulțime de destinații de vis și împărtășește des cu fanii ei detalii din vacanțele sale. Când vine vorba de escapade, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV nu aplică aceleași principii în ceea ce privește alimentația ei.

„Nu, în vacanțe… îmi iau vacanță și de la chestia asta. Întotdeauna, din toate vacanțele mă întorc cu kilograme mai multe și în bagaje, și pe mine”, a adăugat Corina Caragea pentru sursa menționată anterior. 

Corina Caragea și iubitul ei, Robert Pongracz, formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de vis, însă nu s-au grăbit să facă pasul cel mare. Prezentatoarea de știri de la Pro TV și fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu au ajuns în fața altarului, iar vedeta TV a oferit mai multe detalii despre acest subiect.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit. Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a declarat Corina Caragea, potrivit viva.ro.

Citește și:
MTV Video Music Awards 2024: vedete pe covorul roșu, câștigătorii și ținute mai mult sau mai puțin inspirate

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people