Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt: „Poate fi dificil”

Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt a vorbit deschis despre fiica fostului cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt.

Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt: "Poate fi dificil"

Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt a vorbit despre cum a lucrat cu talentata fiică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt. Fiind fiica unuia dintre cele mai faimoase foste cupluri de la Hollywood, Shiloh și-a trăit o mare parte din viață în lumina reflectoarelor, dar coregraful ei a vorbit deschis pentru a insista asupra faptului că dansatoarea în devenire nu ar putea fi mai departe de stereotipul „nepotismului” de la Hollywood. 

Shiloh Jolie-Pitt, o tânără dansatoare în devenire

Shiloh, sauShi” pentru prietenii și familia ei, a uimit pentru prima dată lumea cu abilitățile sale de dansatoare în 2021, când un videoclip cu ea a devenit viral. Acum, trei ani mai târziu – când adolescenta își sărbătorește ziua de naștere – coregraful ei, Keelan Carter, a dezvăluit o privire asupra vieții ei în studioul de dans. 

În ciuda faptului că are părinți celebri, Keelan spune că Shiloh este hotărâtă să își atingă obiectivele fără să se bazeze pe numele ei celebru.

„Shiloh este o dansatoare excepțional de talentată, dând dovadă de dedicare și de multă muncă. Este o persoană sinceră și directă, care nu își folosește niciodată statutul de celebritate în avantajul ei. Shi nu se bazează pe numele ei celebru pentru a-și atinge obiectivele. Sincer, la început nici nu știam cine este și nu cred că acest lucru contează, mai ales într-un studio de dans. Înțeleg că poate fi dificil să vezi persoana dincolo de statutul ei de celebritate, dar vă îndemn să faceți un efort pentru ea. Credeți-mă, merită”, a continuat coregraful, actorul și designerul de modă.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Keelan a declarat pentru DailyMail.com că recentele sale videoclipuri de dans în care apare Shiloh „au fost realizate în același mod în care postez orice dansator care vine la sesiunile sau la cursurile mele și despre care cred că merită să fie prezentat”. Într-un videoclip distribuit miercuri pe contul său de Instagram în care apare Shiloh și alți trei dansatori, Keelan a scris: „Abia aștept să mă întorc în studio cu acești oameni talentați. În ultima perioadă a vieții mele, Los Angeles se simte ca acasă și mă bucur că am avut ocazia să întâlnesc atât de mulți oameni muncitori și minunați. Mă bucur de fiecare dată să vă am alături de mine în studio, așa că vă mulțumesc.”

În clip, cei patru au dansat pe melodia „Tanzania”, compusă de Uncle Waffles și Tony Duardo cu Sino Msolo și Boibizza. Shiloh a purtat pantaloni sport și un tricou supradimensionat în timp ce își arăta mișcările rapide, iar Keelan a scris: „Mișcările ei sunt nebunești. Mulțumesc pentru energia ta”.

Keelan a postat numeroase videoclipuri în care apare Shiloh, la fel ca și alți câțiva dintre colegii ei de la clasa de dans, dar fiica celebră a fostului cuplu Jolie-Pitt este rareori etichetată în vreunul dintre videoclipuri, deoarece toți îi respectă intimitatea.

Deși Angelina Jolie, care a lucrat cu Agenția ONU pentru Refugiați timp de peste două decenii, vizitând tabere din Cambodgia, Tanzania, Sierra Leone și Pakistan, uneori cu toți copiii ei, nu a comentat în mod special despre pasiunea lui Shiloh, ea a vorbit despre încurajarea talentelor unice ale tuturor copiilor ei.

„Copiilor ar trebui să li se permită să se exprime în orice mod doresc, fără ca cineva să îi judece, pentru că este o parte importantă a creșterii lor”, a declarat ea la un moment dat într-un interviu pentru Reuters.

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Iulia Vântur după ce, în urmă cu 12 ani, s-a mutat în India: „Mă simt ca acasă aici'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people