Copiii lui Michael Jackson, Prince, Paris și Blanket, apariție inedită pe covorul roșu la „MJ: The Musical”

Copiii lui Michael Jackson, Paris, Prince și Bigi, au surprins printr-o apariție inedită pe covorul roșu la premiera MJ: The Musical.

Copiii lui Michael Jackson, Prince, Paris și Blanket, apariție inedită pe covorul roșu la "MJ: The Musical"

Cei trei copii ai lui Michael Jackson au avut o apariție rară pe covorul roșu pentru a-și onora tatăl. Prince, în vârstă de 27 de ani, Paris, de 25 de ani, și Bigi, de 22 de ani, au arătat ca niște staruri la avanpremiera spectacolului MJ: The Musical de la Prince Edward Theatre din Londra. 

Copiii lui Michael Jackson au apărut împreună pe covorul roșu

Băieții s-au asortat în costume negre clasice, dar au schimbat modul în care și-au aranjat fiecare dintre ei look-ul. Prince a suprapus o cămașă maro cu nasturi și o cravată strălucitoare sub blazerul său. De asemenea, și-a legat părul la spate într-un coc elegant. Bigi, cunoscut anterior sub numele de Blanket, a purtat o cămașă albă cu câțiva dintre nasturii de sus lăsați descheiați pentru o atmosferă mai casual.

Paris, care a stat recent alături de Ringo Starr și Paul McCartney la prezentarea Stella McCartney de la Săptămâna Modei de la Paris, pe 4 martie, a purtat o rochie superbă de culoare maro deschis, cu fustă plisată și mâneci transparente elegante, precum și tocuri în aceeași nuanță. Stilul ei boem caracteristic s-a regăsit în bijuteriile ei: cercei mari și o mulțime de brățări – și în coafura ei cu bucle.

Unele dintre tatuajele de pe piept, umăr, mână și braț au fost, de asemenea, expuse. Paris Jackson a șocat pe toată lumea atunci când a sosit la Grammy 2024 pe 4 februarie, fără tatuajele vizibile, după ce un machiaj Cover FX i-a ascuns toate cele peste 80 de tatuaje.

Prince și Paris, copiii lui Jackson și ai fostei sale soții, Debbie Rowe, au avut câteva apariții pe covorul roșu împreună în ultimii doi ani. În iunie 2022, cei doi au fost prezenți la cea de-a 75-a ediție a Premiilor Tony îmbrăcați în ținute monocromatice – ea într-o rochie de culoare roz pudrat cu umerii goi, cu detalii aurii, iar el într-un costum complet negru, cu părul lung desfăcut.

Scandal cu privire la averea artistului

Apariția comună a fraților vine după ce Bigi s-a opus, într-un dosar depus la tribunal, ca bunica sa, Katherine Jackson, să folosească fonduri din averea Regelui muzicii pop pentru a-și plăti taxele legale într-o dispută în curs cu executorii privind vânzarea catalogului cântărețului către Sony. Colecția de melodii este evaluată în prezent la 1,5 miliarde de dolari.

Katherine a ripostat în această săptămână, argumentând că „executorii nu pot susține cu bună credință că averea nu are suficiente fonduri disponibile pentru a permite Trustului să facă plata solicitată”, conform documentului.

MJ: The Musical duce publicul în interiorul procesului de creație al lui Jackson, prezentându-l pe cântăreț, care a murit pe 25 iunie 2009, la 50 de ani, repetând pentru turneul său mondial Dangerous din 1992. Spectacolul cuprinde peste 25 dintre cele mai mari hituri ale cântărețului și este regizat și coregrafiat de Christopher Wheeldon, câștigător al premiului Tony Award, cu o carte de Lynn Nottage, câștigătoare a premiului Pulitzer, și îl are ca protagonist pe Myles Frost, care își reia rolul lui Jackson în timpul stagiunii musicalului la Londra.

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Iulia Vântur după ce, în urmă cu 12 ani, s-a mutat în India: „Mă simt ca acasă aici'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people