Controverse între Prințul Harry și familia regală. Biograful Omid Scobie a dezvăluit fragmente dintr-o nouă carte de memorii

Prințul Harry și familia regală britanică ar fi în mijlocul unei noi controverse, după ce Ducele de Sussex a vorbit la telefon cu tatăl lui de ziua sa de naștere.

Controverse între Prințul Harry și familia regală. Biograful Omid Scobie a dezvăluit fragmente dintr-o nouă carte de memorii

Familia regală se confruntă cu noi afirmații controversate din partea biografului lui Harry și Meghan, Omid Scobie, la doar câteva ore după ce Ducele de Sussex ar fi avut o conversație telefonică „prietenoasă” cu Regele Charles al III-lea pentru a marca cea de-a 75-a aniversare a acestuia.

Ducele de Sussex l-ar fi sunat ieri pe tatăl său de ziua sa specială pentru a-i ura „La mulți ani”, într-un apel despre care se crede că a fost prima discuție telefonică a familiei regale înstrăinate în ultimele șase luni. Meghan Markle ar fi vorbit, de asemenea, cu socrul ei pentru a-i transmite urările sale din California. De asemenea, copiii cuplului, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, au făcut o înregistrare video în care îi cântă bunicului lor „La mulți ani”, potrivit ziarului Telegraph.

Noi controverse între Prințul Harry și famila regală

Raportul susține că Regele Charles al III-lea și Prințul Harry vor vorbi din nou săptămâna viitoare, după ce convorbirea lor a marcat o „schimbare” de ton și un „punct de cotitură” între cei doi. Dar acum, Omid Scobie a împărtășit un extras din noua sa carte, Endgame, dezvăluind afirmații explozive, inclusiv că Prințul Harry a fost „privat” de detaliile despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a în orele dinaintea morții acesteia. 

Omid Scobie, care a lansat anterior o biografie despre familia Sussex intitulată Finding Freedom, a declarat că Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și soția sa Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, nu aveau „nicio idee” că familia regală se pregătea pentru moartea reginei anul trecut. De asemenea, autorul sugerează că relația dintre William și Harry este iremediabilă, deoarece Prințul de Wales îl vede pe fratele său ca pe un „transfug”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În extrasul împărtășit cu People, el susține că „nu mai există cale de întoarcere” pentru frați și că „absolut nimic nu s-a schimbat” de când Prințul Harry a lansat Spare la începutul acestui an. Nu se știe cum ar putea afecta noua carte o eventuală apropiere.

Prințul Harry și Meghan Markle nu ar fi fost invitația la ziua Regelui Charles al III-lea

Se înțelege că Regele Charles al III-lea și Prințul Harry au avut un contact minim de luni de zile, în special de la lansarea cărții de memorii a lui Harry, Spare, publicată în ianuarie, și a unui serial Netflix, care a fost lansat cu o lună înainte. Harry și Meghan au declarat anterior că nu au avut „niciun contact” din partea Palatului Buckingham cu privire la o invitație la aniversarea de 75 de ani a Regelui Charles. Totuși, The Sunday Times a relatat că Prințul Harry a refuzat o invitație la petrecerea aniversară.

„Ei nu au primit nicio invitație și nu știau de nicio sărbătoare până când au apărut articolele în presă”, a declarat anterior persoana din interior pentru DailyMail, adăugând: „Sunt sigur că Ducele va găsi o modalitate de a ajunge în privat pentru a-i ura Majestății Sale o zi de naștere fericită, așa cum a făcut întotdeauna”.

Între timp, Prințul și Prințesa de Wales au fost văzuți bucuroși seara trecută, când au plecat de la Clarence House aproape de miezul nopții, după petrecerea strălucitoare de 75 de ani a Regelui Charles.

Citește și:
Compania lui Robert De Niro, găsită vinovată în procesul intentat de fosta asistentă a actorului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people