Controversă în familia regală a Spaniei. Regina Letizia, acuzată că ar fi avut o aventură cu fostul ei cumnat

Regina Letizia a Spaniei este acuzată de fostul ei cumnat de infidelitate.

Controversă în familia regală a Spaniei. Regina Letizia, acuzată că ar fi avut o aventură cu fostul ei cumnat

Fostul cumnat al Reginei Letizia, Jamie Del Burgo, susține că a avut o aventură cu ea înainte de a se căsători cu sora ei, Telma Ortiz Rocasolano. În contribuția bărbatului în vârstă de 53 de ani la cartea lui Jaime Peñafiel „Letizia & I”, care va apărea în februarie 2024, el a susținut că au avut o relație romantică după nunta ei din 2004 cu Regele Felipe, a relatat luni Daily Mail.

Regina Letizia, acuzată de infidelitate

Del Burgo, care a fost căsătorit cu Telma din 2014 până în 2016, i-a spus autorului că a cunoscut-o pe Letizia în 2000 și a început o relație cu ea cu ani înainte ca aceasta să-l întâlnească pe Regele Felipe. Antreprenorul a susținut că plănuia să o ceară în căsătorie pe Letizia în 2002, când aceasta i-a împărtășit că se întâlnește cu un „diplomat” fără nume.

Del Burgo a susținut că Letizia l-a întâlnit la un restaurant în noaptea dinaintea nunții și i-a cerut să „nu o părăsească niciodată”.

„M-a luat de mână și m-a întrebat de ce nu o cerusem niciodată în căsătorie”, și-a amintit el. „Evident că nu i-am răspuns. Am încurajat-o cât de bine am putut”.

Omul de afaceri a susținut chiar că cei doi și-au menținut relația romantică și după nuntă, citând drept dovadă „fotografii, videoclipuri, telefoane mobile” și mesaje text. Cu toate acestea, Del Burgo a susținut că Letizia a pus capăt presupusei lor relații în 2011, când l-a sunat și a anunțat că nu mai puteau „continua să se vadă”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Imaginea cu care a stârnit controverse

Del Burgo a distribuit pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, un selfie nedatat cu Letizia purtând o pashmina neagră în oglinda din baie în timpul uneia dintre sarcinile sale, ca presupusă dovadă: „Iubire. Îți port pashmina”, a scris ea, potrivit lui Del Burgo. „Este ca și cum te-aș simți alături de mine. Are grijă de mine”.

sursa: Twitter

Când mai mulți utilizatori de social media au pus la îndoială validitatea imaginii, omul de afaceri și-a șters contul X. Familia regală spaniolă a refuzat să comenteze afirmațiile lui Del Burgo.

Letizia a fost căsătorită anterior cu Alonso Guerrero Pérez între 1998 și 1999, după o relație de zece ani. Ea era reporter de televiziune când l-a cunoscut pe Felipe, dar a renunțat după ce a fost anunțată logodna lor. Ei au împreunp două fiice: Leonor, în vârstă de 18 ani, și Sofia, în vârstă de 16 ani.

În ceea ce o privește pe Rocasolano, sora Letiziei a mers mai departe și are o relație cu avocatul irlandez Gavin Bonnar, cu care împarte un copil născut în 2021. Del Burgo, la rândul său, este căsătorit cu avocata suedeză Lucía Díaz Liljestrom.

Regina Letizia și Regele Felipe și-au petrecut vacanța de vară alături de cele două fiice ale lor, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 16 ani, în Palma de Mallorca, Spania. Familia regală a fost surprinsă în timp ce au vizitat Jardines de Alfàbia, o atracție populară din Mallorca, ce face parte din Patrimoniului Mondial UNESCO.

Citește și:
Cove, dezvăluiri despre emisiunea „Vorbește Lumea' la care a renunțat și cum se înțelegea, de fapt, cu Adela Popescu: „Ea era plină de viață, neștiutoare'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people