Controversă de proporții! Cea mai recentă fotografie oficială cu Kate Middleton a stârnit îngrijorări și comentarii negative. Care este motivul

O ultimă fotografie postată de Palatul regal cu Kate Middleton a stârnit discuții în mediul online cu privire la starea în care se află Prințesa de Wales după operația abdominală.

Controversă de proporții! Cea mai recentă fotografie oficială cu Kate Middleton a stârnit îngrijorări și comentarii negative. Care este motivul

Palatul se confruntă cu întrebări insitente după ce ochii vigilenți au analizat fotografia de Ziua Mamei a lui Kate Middleton, susținând că aceasta a fost „prelucrată”, fanii arătând „erori” care ar dovedi că a fost editată.

Cea mai recentă fotografie cu Kate Middleton a stârnit controverse

Au fost exprimate îngrijorări cu privire la o posibilă manipulare digitală a unei noi fotografii de familie care o prezintă pe Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, alături de cei trei copii ai săi, în prima imagine oficială a sa de la operația abdominală suferită în ianuarie. De la mâinile Prințului Louis până la modelele de îmbrăcăminte și liniile care nu se potrivesc, internauții au semnalat o mulțime de aspecte pe care le consideră suspecte în fotografie.

Cele mai frecvente „erori de editare” găsite de internauții de pe rețelele de socializare au fost: verigheta absentă a lui Kate, fusta încețoșată a lui Charlotte și mâneca ei parțial lipsă și fermoarul nealiniat al lui Kate. Fotografia, despre care se spune că ar fi fost făcută de Prințul de Wales, este în continuare pe paginile oficiale de socializare, iar Palatul nu a comentat încă îngrijorările ridicate în legătură cu imaginea.

Între timp, agențiile de imagine, inclusiv Reuters, AP, Getty și AFP, au retras fotografia, spunând că este posibil să fi fost manipulată digital. Criticii regali s-au adunat pe rețelele de socializare pentru a spune că încheietura mâinii și mâneca puloverului Prințesei Charlotte par să fi fost modificate digital, iar genunchiul ei pare „neclar”.

De asemenea, părea să existe o problemă cu tocul cizmei drepte a lui Charlotte, colțul fustei și părul ei care se oprește brusc pe umăr. Alte „erori de editare” frecvent identificate au fost lipsa verighetei lui Kate Middleton de pe mâna stângă, cealaltă mână, precum și părul ei care părea „neclar” și fermoarul de la jachetă care nu se alinia corect. Cineva a afirmat chiar că bărbia și gâtul ei au fost photoshopate.

În imagine, unul dintre degetele lui Louis pare mai scurt decât celelalte, deoarece pare că își încrucișează degetele într-un gest ciudat. Utilizatorii de rețele de socializare au spus, de asemenea, că pantalonii lui par modificați digital.

Alte aspecte semnalate de utilizatorii rețelelor de socializare includ lungimea antebrațelor Prințului George, pavajul și geamurile din spatele familiei, precum și frunzele de toamnă târzie de pe copaci care nu se potrivesc cu afirmația că fotografia este recentă.

Fără un răspuns oficial din partea Palatului, erorile aparente de editare din fotografie au amplificat teoriile conspirației care circulă despre locul unde se află Kate Middleton. Comentatorul regal Peter Hunt a declarat: „Acest lucru este dăunător pentru familia regală. Ei știau că va exista un interes intens pentru orice fotografie pe care o vor publica cu Kate. Provocarea lor este că oamenii se vor întreba acum dacă pot fi de încredere și dacă pot fi crezuți atunci când vor emite următoarea actualizare a stării de sănătate”.

Ce a declarat Prințul William după operație

Palatul Kensington a anunțat pe 17 ianuarie că Prințesa de Wales a suferit o operație abdominală. La scurt timp după această declarație, reprezentanții lui Kate Middleton au precizat că Prințesa își dorește ca „informațiile medicale să rămână private”, adăugând că vor „furniza actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit.” Într-o actualizare din 29 ianuarie, Palatul a anunțat că aceasta a fost externată și că „face progrese bune”.

Cu toate acestea, fanii familiei regale și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton, lansând în mediul online diverse terorii ale conspirației, după ce Prințul William și-a anulat participarea la un eveniment public din cauza unor „probleme personale.” Pentru a pune capăt acestor zvonuri, purtătorul de cuvânt al Prințului de Wales a oferit o declarație rară pentru publicația People.

„(Prințul William) se concentrează pe munca sa, nu pe social media”, a spus reprezentantul Prințului de Wales.

Citește și:
Premiile Oscar 2024: Cele mai HOT cupluri de vedete

foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people