Conflictul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă! Ce acuzații îi aduce actorul fostei sale soții

Andreea Bălan și George Burcea au trecut printr-un proces de divorț mediatizat.

Conflictul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă! Ce acuzații îi aduce actorul fostei sale soții

Andreea Bălan și George Burcea au trecut printr-un proces de divorț mediatizat, iar cei doi au făcut declarații dure unul la adresa celuilalt. În ciuda faptului că instanța s-a pronunțat în legătură cu procesul lor, iar conform deciziei judecătorești, custodia celor două fete pe care le au împreună, Ella și Clara, este comună, discuțiile tensionate dintre artistă și fostul ei soț nu au încetat.

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a transmis un mesaj pe contul personal de Instagram prin intermediul căruia a făcut o serie de declarații dure la adresa lui George Burcea. Cântăreața l-a acuzat pe fostul ei soț că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice atunci când a venit să le ia pe cele două fetițe și că ar fi avut un comportament nepotrivit. Artista a adăugat că actorul ar fi intrat în curtea casei ei, deși are notificare să nu facă acest lucru, și că ar fi început să țipe. În același mesaj, Andreea Bălan dezvăluie faptul că va lupta pentru a avea custodia exclusivă a fiicelor sale.

George Burcea a reacționat imediat după ce Andreea Bălan a făcut acuzații dure la adresa lui. Actorul a menționat în urmă cu câteva zile că a ezitat inițial să facă declarații despre afirmațiile făcute de mama fiicelor sale.

Actorul a precizat că a trimis împreună cu avocații lui o notificare prin care îi cere Andreei Bălan să publice dovezile video cu privire la acuzațiile făcute spațiul public.

„Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice „dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor).”, a declarat acesta.

George Burcea, o nouă reacție

Actorul a transmis un nou mesaj, tot prin intermediul rețelelor de socializare, vorbind despre acuzațiile pe care i le aduce fosta lui soție.

„Știu… probabil v-ați săturat să fiți martori la această „luptă” fără nicio noimă, dar văd că fosta soție nu încetează din a face noi acuzații nereale. V-am promis acum câteva zile că îmi voi lua apărarea de fiecare dată și fac asta pentru că mâine-poimâine fetițele mele vor putea citi presa și m-ar durea să citească doar minciuni.

Sunt acuzat că vin să văd fetele foarte rar sau ca nu respect programul de vizită. De când instanța a decis custodia comună (în luna Aprilie a anului curent), am luat fetele Week-end-urile 1 și 3 ale lunii, petrecând cu ele între 2 și 5 zile per vizită.

La un calcul rapid vă puteți da seama că cele „doar 12 zile” despre care vorbește fosta soție sunt un nou atac fără niciun fundament real, al cărui unic scop este acela de a crea imaginea de tată „neinteresat”. Până acum: cuvântul meu contra cuvântului ei”, a scris actorul pe Facebook.

George Burcea a ținut să facă unele precizări și despre incidentul menționat de Andreea Bălan, conform căruia el ar fi fost în stare de ebrietate când a venit să ia fetițele.

„Cât despre cele relatate de către fosta sotie că ‘eu sunt obligată […] să îi dau fetițele […] indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate)’, vreau să spun doar că un simplu search pe Google relevă faptul că așa ceva nu se află redactat în nicio lege. Autoritățile protejează interesul și bunăstarea copiilor.

Realitatea este ca nu m-am prezentat niciodată pentru preluarea fetițelor mele în starea indicată de către fosta soție. Vă țin la curent și revin cu declarații de câte ori este nevoie. Repet! Copiii au nevoie de ambii părinți, iar orgoliul nu are ce căuta în creșterea lor. Vă mulțumesc!”, a mai precizat George Burcea, în postarea sa.

Citește și:
Anghel Damian, declarație inedită despre relația cu Theo Rose. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă o iubește

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people