Confesiunea surprinzătoare făcută de Theo Rose. Ce a mărturisit artista: „O perioadă tare ciudată…”

Theo Rose a recunoscut că trece printr-o perioadă pe care n-a mai experimentat-o până acum.

Theo Rose are o comunitate impresionantă de fani pe social media, iar aceștia îi urmăresc mereu cu interes activitățile. Artista obișnuiește să le împărtășească acestora diferite momente din viața ei, atât personală, cât și profesională.

Recent, Theo Rose a făcut o serie de confesiuni referitoare la perioada prin care trece acum în viața ei, o perioadă pe care n-a mai experimentat-o până la acest moment. Artista a recunoscut faptul că are câteva certitudini în raport cu propria persoană. 

„Hristos a înviat! Las niște poze de când m-am văzut eu frumușică într-o oglindă. De atunci m-am mai dărâmat puțin:))) Dar sunt pusă pe fapte mari. Nu vă mai zic ce fapte că sunt șanse foarte mari să nu mă țin de ele:)). Am o perioadă tare ciudată pe partea de stimă de sine și am citit pe net că se mai întâmplă în rândul proaspetelor mame în primii 3 ani de la naștere. Pff… mai am 2???”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, au vrut să fie discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste. Artista și regizorul își trăiesc relația departe de ochii publicului. În vara anului 2023, au devenit părinți pentru prima dată, având un băiețel, pe nume Sasha Ioan. 

Theo Rose a vorbit în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, despre cererea în căsătorie. Cântăreața a fost luată prin surprindere de gestul făcut de Anghel Damian. Vedeta a primit un inel care are o semnificație specială.

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună.”

În ceea ce privește planurile de nuntă, Anghel Damian a ținut să precizeze că preferă ca evenimentul să fie unul restrâns.

„Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea.”

În același podcast, artista a dezvăluit detalii neștiute până acum despre relația cu regizorul, dar și despre gesturile pline de afecțiune pe care le-a făcut acesta pentru ea.

„El mi-a scris mult timp în șervețele, pentru că nu găsea foi în casă și atunci scria pe șervețele mesaje înainte să plece la filmări. Lăsa acolo câte un mesaj de dragoste, dar la noi nu a fost nevoie să vorbim înainte. Am știut, pur și simplu, am interacționat de parcă în sfârșit se întâmplă. Scria cât de mult mă iubește și cât de fascinat e de ce trăim. Doar lucruri frumoase, le-am păstrat, toate șervețelele sunt păstrate. Am o pungă întreagă.”

Theo Rose a început să scrie într-un jurnal pentru fiul ei, Sasha, înainte ca acesta să vină pe lume. Cântăreața își dorește ca prin acest fel să își amintească mai târziu de momentele prețioase cu băiețelul ei. Pe lângă detaliile despre Sasha, artista mai scrie și despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Anghel Damian.

„Eu scriu într-un jurnal pentru Sasha și acolo și transcriu conversațiile noastre, pentru că probabil că se vor pierde toate astea. Sunt niște lucruri extraordinare, nu-mi vine să cred când le recitesc și am nevoie să le recitesc, pentru că mă reîndrăgostesc și mai mult. A fost minunat și s-au spus niște lucruri pe care eu nu mă vedeam spunându-le vreodată, nu mi se părea că sunt genul. Scopul meu a fost să spun în paralel povestea noastră până la apariția lui și apoi povestea noastră cu el. La un moment dat am ajuns cu zilele în paralel.”

Citește și:
Dezvăluirea făcută de Andreea Ibacka după 13 ani de căsătorie cu Cabral: „Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people