Confesiunea făcută de Delia pe social media: „Nu mai am chef de nimic serios”

Delia a vorbit deschis despre ceea ce simte în această perioadă.

Confesiunea făcută de Delia pe social media: "Nu mai am chef de nimic serios"

Delia este deja recunoscută pentru faptul că nu se ferește să își exprime în mod deshis părerile cu privire la lucrurile care o deranjează și pe care le-ar vrea schimbate în societate. Pe rețelele de socializare, artista obișnuiește să facă uneori mărturisiri despre ceea ce o afectează într-un anumit moment, iar de cele mai multe ori urmăritorii ei empatizează cu ea. 

Așa s-a întâmplat și recent, când Delia a vorbit într-o serie de Instatories despre viața ei din prezent. Artista a recunoscut faptul că simte nevoia de mai multă distracție și relaxare, cel puțin în materie de conținut împărtășit pe social media, și, din acest motiv se îndepărtează atunci când în jurul ei au loc discuții despre subiecte serioase. 

„Sunt doar eu care nu mai am chef de lucruri serioase? Eu nu mai am chef de nimic serios, eu am chef doar de bășcălie, de bășcălie proastă. Mă refer la conținut. Nu am chef nici măcar de discuții serioase. Cum simt miros de discuție serioasă, fug, fug și am fugit. Toată viața mea este o memă și așa vreau să fie acum, că așa vreau eu. E faza aia când ai senzația că totul s-a făcut, tot ce vezi ai mai văzut și te-ai săturat și nu vrei decât ceva mega facil și digerabil, cel mai parizer prăjit în ulei de floarea soarelui. Vorbesc în metafore, nu mă refer la mâncare neapărat, ați înțeles ce zic”, a povestit Delia pe contul ei personal de Instagram. 

Foarte mulți dintre fanii Deliei se întreabă dacă artista a apelat până la operațiile estetice. În cadrul unui clip publicat pe TikTok, vedeta a abordat subiectul acesta. Cântăreața a povestit și ce intervenție ar vrea să își facă, însă a recunoscut că îi este frică.

„Mie botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a declarat Delia pe contul ei personal de TikTok.

De asemenea, Delia a mai declarat că își dorește să își opereze nasul și să apeleze la procedura de rinoplastie, însă nu are curajul să facă acest pas important.

„Ce vreau să îmi fac, dar nu am curaj (n.red. nasul). E un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai frumos, mai în vânt”, a mai spus Delia.

Citește și:
Imagini inedite de la nunta lui Emi de la Noaptea Târziu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people