Confesiunea cu care Smiley a luat prin surprindere pe toată lumea: „M-am gândit să renunț…”

Smiley este implicat în mai multe proiecte și are un program extrem de încărcat.

Confesiunea cu care Smiley a luat prin surprindere pe toată lumea: "M-am gândit să renunț..."

Smiley se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România. Cântărețul este și jurat în cadrul emisiunii „Vocea României' de la PRO TV și are în plan nenumărate proiecte pe care abia așteaptă să le prezinte fanilor.

Smiley este implicat în mai multe proiecte și are un program extrem de încărcat. Recent, artistul a dezvăluit într-un interviu că s-a gândit ca la un moment dat să renunțe la Smiley, numele de scenă pe care l-a primit de la foștii lui colegi din trupa Simplu.

„Cred că mi s-a potrivit foarte bine porecla asta. M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu și cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele. Cred că artistul Smiley e o treabă, asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. Dar m-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând”, a povestit artistul, invitat fiind la Matinalii Digi FM.

Smiley a povestit și despre schimbările din viața lui de când a devenit tată, recunoscând că programul lui este unul foarte diferit.

„Diminețile sunt mai încărcate pentru mine acuma. Nu e ca și cum mă trezesc și îmi văd de treaba mea. Mă mai joc cu fiica mea. Avem noi ritualurile noastre, stăm, citim dimineață, mai dansăm, mai ascultăm balet”, a mai declarat cântărețul.

Ce a dezvăluit Gina Pistol după ce Smiley a rămas fără permis

Recent, Gina Pistol și Smiley au amuzat internauții cu un dialog savuros despre carnetul de conducere al artistului.

Gina Pistol și Smiley împărtășesc uneori aspecte diferite ale vieții lor personale. De această dată, artistul a decis să se plângă de faptul că a rămas fără permis pentru o perioadă de trei luni, iar în astfel de situații, timpul pare să treacă foarte încet. Cu toate acestea, acest inconvenient nu i-a împiedicat pe cei doi să găsească amuzamentul în situația de față. Conversația lor a provocat o serie de reacții din partea publicului.

Smiley a fost deschis în a recunoaște în fața publicului că a rămas fără permis pentru o perioadă de câteva luni. Chiar dacă situația nu este deloc ideală, Gina Pistol a găsit un aspect amuzant în acest fapt. Pornind de la această întâmplare, între cei doi a avut loc un dialog pe cinste, generând numeroase reacții în mediul online.

„A trecut mai bine de o lună de când am rămas fără carnet. Mai am încă două în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine și Gina a condus. Gina e șoferul meu dimineața.”, a spus Smiley, potrivit cancan.ro.

„Sunt foarte fericită că nu ai permis”, a zis vedeta, cu zâmbetul pe buze.

„În general merg cu cine se oferă să mă ducă acolo unde trebuie să ajung cu taxiul, cu autobuzul, cu metroul și cu alte mijloace de transport. Mă bucur că soția nu îmi ia mult pentru fiecare transport. M-ai trecut pe caiet?”, a completat Smiley.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Vizibil amuzată, Gina Pistol a confirmat răspunsul la întrebarea pusă de soțul ei, iar conversația plină de haz a continuat.

„Deci, soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul. Mă trece pe caiet și apoi plătesc sub formă de troc. Ca să îmi mai scadă din datorie, m-am angajat ca astăzi să îi fac cafeaua.”, a spus artistul.

Citește și:
Val de comentarii după ce Laura Giurcanu și Aris Eram au apărut împreună pe internet. Imaginea care a stârnit zeci de reacții

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people