Codin Maticiuc și partenera sa, Ana Pandeli, s-au căsătorit civil

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cununat civil.

Codin Maticiuc și partenera sa, Ana Pandeli, s-au căsătorit civil

De mai mulți ani, Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează un cuplu, iar cei doi s-au căsătorit civil în secret, doar familia și prietenii apropiați știind de acest eveniment. Actorul afirmă că nu are intenția să organizeze o nuntă religioasă, dar dacă partenera lui își dorește aceasta, el este dispus să îi îndeplinească dorința.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cununat civil

După o relație de mai mulți ani și doi copii, Codin Maticiuc și Ana Pandeli au decis să devină oficial soț și soție. Cei doi au preferat să organizeze evenimentul într-un cadru intim, departe de privirile curioase. Cu toate acestea, Maticiuc a oferit câteva detalii despre noutatea din viața lor, susținând că nu plănuiesc și o căsătorie religioasă.

„Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!”, a declarat Codin Maticiuc, în podcastul „Acasă la Măruță”, potrivit Spynews.

Codin Maticiuc afirmă că Ana Pandeli a avut un impact semnificativ asupra lui, transformându-l într-un adept al vieții de familie. Cuplul are doi copii împreună, iar fiul Anei dintr-o căsătorie anterioară are o relație foarte apropiată cu Codin, locuind alături de ei de ceva timp.

„Era, de fapt, un căpcăun, doar că putea fi privit și din alt unghi. Ei s-au transformat într-o sigura entitate, într-un balaur cu două capete. Mie mi se pare că frumosul eveniment este și mai special, din punctul meu de vedere decât orice altceva. Decât ce e tradițional și tot ce ar trebui să fie. Ana. Clar. Aia e slăbiciunea lui”, declara Codin Maticiuc, la Antena Stars.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Codin Maticiuc a vorbit despre afecțiunea de care suferă fiica sa, Smaranda

Codin Maticiuc a lăsat în urmă perioada plină de distracții și s-a concentrat pe viața profesională și cea de familie. Schimbarea a survenit odată cu întâlnirea cu actuala sa parteneră de viață, Ana Pandeli, care a avut un impact pozitiv asupra comportamentului său. Cu toate acestea, viața sa nu a fost lipsită de provocări. Fiica sa, Smaranda, se confruntă cu o afecțiune rară și incurabilă la nivelul ochilor.

La vârsta de 43 de ani, Codin Maticiuc este tatăl a trei copii. În prezent, el are două fiice biologice, Smaranda, în vârstă de 4 ani și Ilinca, în vârstă de 1 an și o lună, dar și un băiat pe nume Mario, în vârstă de 13 ani, care este fiul Anei dintr-o relație anterioară și pe care îl consideră ca pe propriul său fiu. Când s-a născut fiica sa cea mare, Smaranda, la vârsta de 4 ani, familia a fost lovită de o veste șocantă. Exista posibilitatea ca cea mică să fie nevăzătoare.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile. Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a spus Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

Citește și
Ce a dezvăluit Cătălin Bordea despre Spike, fostul lui prieten, care are acum o relație cu Livia, fosta soție a comediantului: „Dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia…'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people