Codin Maticiuc, petrecere inedită pentru fiica lui, Smaranda, de ziua ei de naștere. Ce mesaj a transmis Ana Pandeli: „Ești mai frumoasă decât te-am visat”

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au organizat o petrecere inedită cu ocazia zilei de naștere a fiicei lor, Smaranda.

Codin Maticiuc, petrecere inedită pentru fiica lui, Smaranda, de ziua ei de naștere. Ce mesaj a transmis Ana Pandeli: "Ești mai frumoasă decât te-am visat"

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au sărbătorit aniversarea fiicei lor, Smaranda, care a împlinit 5 ani. În cadrul unei petreceri pline de veselie, alături de alți copii, părinții au surprins momente speciale pe care le-au împărtășit pe rețelele de socializare. Ana a adăugat și un mesaj emoționant alături de fotografiile postate.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli și-au sărbătorit fiica cea mare

Codin Maticiuc și Ana Pandeli sunt părinții a trei copii minunați. Cei doi au împreună două fiice, dar și un băiețel din căsnicia anterioară a Anei. Ambii sunt implicați în creșterea celor mici și le acordă o atenție deosebită. Cu ocazia zilei de naștere a Smarandei, cei doi au organizat o petrecere deosebită, unde micuța a strălucit și s-a bucurat de toată atenția.

La petrecere, micuța s-a bucurat de compania prietenilor ei și au petrecut timpul jucându-se împreună. Tortul cu mai multe etaje a fost una dintre atracțiile principale. Ana Pandeli a împărtășit mai multe fotografii și a transmis un mesaj profund pe rețelele de socializare, exprimându-și dragostea pentru fiica sa și modul în care viața ei s-a schimbat de când micuța a venit pe lume.

„Am senzația că nu am uitat niciun minut din ultimii cinci ani și sunt convinsă că lumea e un loc mai frumos de când te-am născut pe tine, fetița mea cu inima de turtă dulce. Te zeific, dragostea mea, fără proporții. Și în fiecare zi, oricât de mult aș petrece cu tine, tot mă copleșește sentimentul de vinovație ca nu te-am făcut să zâmbești și mai mult. Ești mai frumoasă decât te-am visat, fata mea. Și mai bună, și mai deșteaptă. Și să nu crezi vreodată că mi te-am imaginat mai puțin decat perfectă. Dar ești mult mai mult de atâât! Te iubesc mai mult decât tot cerul, iubirea mea!”, a scris Ana Pandeli pe rețelele de socializare.

Cu ce afecțiune se confruntă Smaranda

Codin Maticiuc a lăsat în urmă perioada plină de distracții și s-a concentrat pe viața profesională și cea de familie. Schimbarea a survenit odată cu întâlnirea cu actuala sa parteneră de viață, Ana Pandeli, care a avut un impact pozitiv asupra comportamentului său. Cu toate acestea, viața sa nu a fost lipsită de provocări. Fiica sa, Smaranda, se confruntă cu o afecțiune rară și incurabilă la nivelul ochilor.

Când s-a născut fiica sa cea mare, Smaranda, la vârsta de 4 ani, familia a fost lovită de o veste șocantă. Exista posibilitatea ca cea mică să fie nevăzătoare. Această veste a avut un impact profund asupra întregii familii. Cu toate acestea, mai târziu s-a descoperit că micuța avea o afecțiune rară, dar avea capacitatea de a vedea, aducând alinare și bucurie familiei.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile. Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a spus Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

Citește și:
Isla Fisher și Sacha Baron Cohen s-au despărțit după 14 ani de căsnicie. Noi detalii despre divorțul celor doi

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people