Codin Maticiuc, dezvăluiri despre boala incurabilă de care suferă fiica sa: „Se întâmplă 1 la un milion de cazuri”

Codin Maticiuc a dezvăluit detalii despre boala incurabilă de care suferă fiica sa, Smaranda.

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre boala incurabilă de care suferă fiica sa: "Se întâmplă 1 la un milion de cazuri"

Codin Maticiuc a lăsat în urmă perioada plină de distracții și s-a concentrat pe viața profesională și cea de familie. Schimbarea a survenit odată cu întâlnirea cu actuala sa parteneră de viață, Ana Pandeli, care a avut un impact pozitiv asupra comportamentului său. Cu toate acestea, viața sa nu a fost lipsită de provocări. Fiica sa, Smaranda, se confruntă cu o afecțiune rară și incurabilă la nivelul ochilor.

Codin Maticiuc a vorbit despre boala de care suferă fiica sa

La vârsta de 43 de ani, Codin Maticiuc este tatăl a trei copii. În prezent, el are două fiice biologice, Smaranda, în vârstă de 4 ani și Ilinca, în vârstă de 1 an și o lună, dar și un băiat pe nume Mario, în vârstă de 13 ani, care este fiul Anei dintr-o relație anterioară și pe care îl consideră ca pe propriul său fiu. Când s-a născut fiica sa cea mare, Smaranda, la vârsta de 4 ani, familia a fost lovită de o veste șocantă. Exista posibilitatea ca cea mică să fie nevăzătoare.

Această veste a avut un impact profund asupra întregii familii. Cu toate acestea, mai târziu s-a descoperit că micuța avea o afecțiune rară, dar avea capacitatea de a vedea, aducând alinare și bucurie familiei.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile. Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a spus Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

Codin Maticiuc a discutat despre experiența sa de a crește trei copii și a explicat motivul pentru care fiicele sale s-au născut în Statele Unite ale Americii. Cunoscut pentru rolul său în serialul „Clanul”, el a împărtășit, de asemenea, informații despre fundația pe care o patronează.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cum i s-a schimbat viața de când este tată pentru 3 copii

Într-un interviu pentru Ego, Codin Maticiuc a discutat despre viața cu o familie numeroasă. Ana, partenera sa, se ocupă în mare măsură de îngrijirea copiilor, dar beneficiază și de sprijinul unei bone.

„La al treilea copil ți se dă acul peste cap și o iei din nou de la primul. Pentru că nu te aștepți. Cumva volumul de muncă, pe care recunosc că nu-l depun eu, ci nevasta mea, mama mea, mama ei, bona, este foarte mare. E foarte greu. Chiar e. E o diferență enormă. Între doi copii și trei este o diferență enormă. Adică de la doi la trei nu este gen încă unul. Este ca și cum ai mai face 16. Poți să ai unul, doi sau 18. (…) Smaranda s-a născut în Miami în preproducția filmului ‘Miami Bici’, iar Ilinca s-a născut în Los Angeles în preproducția filmului ‘Miami Bici 2’. De aceea s-au născut în Statele Unite ale Americii. S-au născut muncind pentru film. ‘Miami Bici 3’ cu fata numărul 3”, a spus Codin Maticiuc pentru Ego.ro.

Citește și:
Lia Bugnar, confesiuni despre despărțirea de Anghel Damian: „Nicio secundă nu a fost vorba de vârstă'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people