Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de o întâmplare dramatică la care au fost martori în vacanță în Italia: „A venit elicopterul pe plajă, ne-a evacuat…”

Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit deschis despre întâmplarea dramatică la care au fost martori în timpul unei vacanțe în Italia.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august 2021.

Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit deschis despre întâmplarea dramatică la care au fost martori în timpul unei vacanțe în Italia.

„Am văzut niște lucruri care ne-au stricat vibe-ul, chiar dacă nu am pățit-o noi. Eram în Sardinia, s-a înecat un băiat, a venit elicopterul pe plajă, ne-a evacuat, era o plajă mică. Cred că s-a aruncat de pe o stâncă, a venit și salvarea cu barca. Noi am sperat că a fost bine și că l-au salvat. Am încercat și noi să sărim si să ajutăm, însă, din păcate, nu aveam cu ce, pentru că persoana respectivă trebuia scoasă din apă, iar după aceea a venit elicopterul.”, au declarat cei doi pentru Spynews.ro.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au povestit că, totuși, întâmplarea a avut un final fericit, iar persoana respectivă a fost salvată.

„Era o plajă atât de mișto…Era înconjurată de munte, de stânci, aveai impresia că ești undeva în Thailanda. În ziua aceea am rămas cu gândul la acea întâmplare, ne-am tot gândit la asta. Am aflat ulterior că persoana respectivă a fost în regulă, a reușit să fie salvată. Am reușit cumva să trecem peste asta și am avut grijă de noi, în primul rând”, au mai declarat cei doi pentru sursa citată.

Cleopatra Stratan, despre relația cu Edward Sanda

Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit deschis despre relația lor și cum reușesc să aibă o conexiune puternică.

„Noi credem în ideea de suflet pereche. Noi ne-am găsit unul pe altul și asta le dorim tuturor și dacă este menit să fie acela, atunci să-l țină cu toată inima. Cred că cel mai bine este să fie un echilibru în relație și în absolut orice”, a declarat Cleopatra Stratan pentru Cancan.ro.

Cuplul a discutat și despre aspectele mai puțin plăcute ale relației.

„Îți spun eu, când nu este acasă, asta mă enervează cel mai mult. Da, în ultima perioadă au început evenimentele și am fost nevoiți să fim în direcții diferite în aceeași zi. Unul a fost în Estul țării, altul în Vest. Ne enervează tare că din cauza asta trebuie să petrecem niște zile sau o perioadă la distanță. Nouă nu ne place, am stat destul la distanță în pandemie”, s-au confesat cei doi pentru sursa citată.

Deși mulți au considerat că cei doi erau prea tineri în momentul în care au decis să se căsătorească, acest lucru nu i-a influențat deloc.

„Ne iubim mult și noi nu avem o relație obișnuită. Noi suntem copii în suflet, ne place să petrecem timp împreună. Și atunci când, în fiecare zi ești din ce în ce mai fericit alături de persoana pe care o iubești și lângă care te trezești dimineața, nu ai cum să te plictisești”, a mai declarat cântăreața.

Citește și:
Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, își mai doresc un copil. Ce părere are fiica lor: „O mai întrebăm'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people