Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ghinioniști în afaceri. Ce s-a întâmplat cu brand-ul vestimentar lansat de cei doi: „Am vrut să încercăm…”

Cei doi au mărturisit că au fost conștienți încă de la început că afacerea lor ar putea eșua.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august 2021.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ghinioniști în afaceri

Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit despre brand-ul vestimentar pe care îl lansaseră și la care au renunțat.

„Da, am avut o colecție de haine. Nu mai avem colecția de haine, a fost așa să zicem o probă, ceva pe care noi am vrut să-l facem. Se pare că a fost mai mult sau mai puțin… (…) Cumva ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoaștem atât de bine și am zis totuși să ne ocupăm de businessul nostru care este muzica până la urmă. Asta a fost așa ca o idee”, au povestit cei doi pentru Ciao.ro.

Cântăreața a povestit că, deși au venit cu o idee nouă, a fost dificilă competiția cu brand-uri deja cunoscute.

„Pur și simplu e foarte greu să te bați cu branduri care deja există pe piață de ani de zile și noi am venit cu ceva nou, cu altceva. În momentul în care oamenii sunt obișnuiți cu anumite branduri, e mai greu să le aduci ceva nou în față”, a declarat Cleopatra Stratan pentru sursa citată.

Cei doi au mărturisit că au fost conștienți încă de la început că afacerea lor ar putea eșua.

„Am și fost conștienți, pentru că atunci când începi o afacere nouă și nu ești cumva din domeniul ăla și vrei să prindă, trebuie să îți iei o marjă de minim jumătate de an, să te aștepți să fie fail (n.r eșec) și noi ne-am gândit la asta. La noi nu a fost fail, a mers ok, doar că trebuie să te ocupi foarte mult de ea și noi nu aveam timp, nu reușeam. Da și atunci am zis că o să o lăsăm. Am făcut-o mai mult și pentru noi, am vrut să încercăm și înseamnă că nu ne merge cu fashionul, am zis: merge pe muzică!”, au mai povestit cei doi.

Cleopatra Stratan, despre relația cu Edward Sanda

Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit deschis despre relația lor și cum reușesc să aibă o conexiune puternică.

„Noi credem în ideea de suflet pereche. Noi ne-am găsit unul pe altul și asta le dorim tuturor și dacă este menit să fie acela, atunci să-l țină cu toată inima. Cred că cel mai bine este să fie un echilibru în relație și în absolut orice”, a declarat Cleopatra Stratan pentru Cancan.ro.

Cuplul a discutat și despre aspectele mai puțin plăcute ale relației.

„Îți spun eu, când nu este acasă, asta mă enervează cel mai mult. Da, în ultima perioadă au început evenimentele și am fost nevoiți să fim în direcții diferite în aceeași zi. Unul a fost în Estul țării, altul în Vest. Ne enervează tare că din cauza asta trebuie să petrecem niște zile sau o perioadă la distanță. Nouă nu ne place, am stat destul la distanță în pandemie”, s-au confesat cei doi pentru sursa citată.

Deși mulți au considerat că cei doi erau prea tineri în momentul în care au decis să se căsătorească, acest lucru nu i-a influențat deloc.

„Ne iubim mult și noi nu avem o relație obișnuită. Noi suntem copii în suflet, ne place să petrecem timp împreună. Și atunci când, în fiecare zi ești din ce în ce mai fericit alături de persoana pe care o iubești și lângă care te trezești dimineața, nu ai cum să te plictisești”, a mai declarat cântăreața.

Citește și:
Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, își mai doresc un copil. Ce părere are fiica lor: „O mai întrebăm'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people