Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații oneste despre participarea la America Express: „Sinceri să fim, deocamdată nu ne-am întoarce pentru nimic”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au lovit de numeroase probleme pe parcursul probelor din cadrul competiției.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații oneste despre participarea la America Express: "Sinceri să fim, deocamdată nu ne-am întoarce pentru nimic"

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Așa cum probabil știi, filmările pentru fiecare sezon America Express durează aproximativ două luni și jumătate, în țări îndepărtate și nu de puține ori periculoase. Cel mai recent sezon, care va fi difuzat în curând, s-a filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile au fost pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au lovit de numeroase probleme pe parcursul probelor din cadrul competiției, însă cei doi au declarat în numeroase rânduri că participarea la acest show le-a întărit relația.

„În competiție am fost exact așa cum suntem noi în viața de zi cu zi: iubibili, răbdători unul cu altul și înțelegători. Am trecut prin momente grele în America și am încercat să ne echilibrăm, chiar dacă ne mai enervam pe situații. Ne-am descoperit mai multă putere unul în celălalt decât am crezut că avem. Cel mai important este că am plecat acolo de mână și ne-am întors la fel, de mână, chiar mai uniți!”, au declarat cei doi pentru VIVA!.

Cei doi au recunoscut că nu ar mai repeta experiența, chiar dacă au avut parte și de momente foarte frumoase pe durata competiției.

„Sinceri să fim, deocamdată nu ne-am întoarce pentru nimic. Ne-am dat seama că preferăm confortul și că nu suntem atât de aventurieri. Însă am avut și momente frumoase acolo: cum ar fi oamenii care ne-au găzduit în casele lor, probele cu dans, câteva peisaje superbe și faptul că am putut să ajutăm oameni prin probe”, au spus cei doi pentru sursa citată.

„A fost greu orice. (râde) Am tras foame, frig, dureri fizice, mâncărimi și muuulți nervi”, a mărturisit Cleopatra Stratan, în timp ce Edward Sanda a mărturisit că „am avut o problemă cu mâncarea, pentru că îmi era foame non-stop, având în vedere că ardeam cam 5000 calorii pe zi, și voiam să mănânc mereu. (râde)”.

Invitați la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani,” concurenții au vorbit despre experiența lor în America Express, pe care au descris-o ca fiind frumoasă, dar și dificilă. Aceștia au precizat că există anumite momente sau probe pe care abia și le mai amintesc, deoarece totul s-a întâmplat într-un interval scurt de timp, și abia așteaptă să urmărească emisiunea pentru a recapitula evenimentele.

Cei doi au recunoscut că au avut dificultăți în a se adapta la stilul de viață al localnicilor, mai ales faptul că au fost lipsiți de confortul obișnuit, fiind și fără familie sau telefon.

„Ne-am întors împreună. Suntem mai împreună decât când ne-am dus (…) Nu prea ai timp să te gândești câte probe ai făcut, cum a fost ziua. La un moment dat, a notat ea toate probele pe care le-am făcut și eram ceva pe acolo multe (…) A fost o experiență interesantă, ne-a unit și mai tare și abia așteptăm să ne vedem, să vedem și noi episoadele”, a spus Edward Sanda la „Neatza cu Răzvan și Dani”

„Da, le-am scris eu, dar oricum am memorie bună. A fost foarte frumos și greu în același timp”, a completat Cleopatra Stratan.

Pe contul ei de Instagram, Cleopatra Stratan a primit câteva întrebări din partea fanilor despre show-ul „America Express”. Deși nu a oferit foarte multe informații, având în vedere faptul că emisiunea încă nu este difuzată la televizor, artista a răspuns la o serie de curiozități.

„A fost o experiență mixtă pe care nu am mai trăit-o nicăieri și cu siguranță nu o voi mai trăi! A fost foarte greu, dar și frumos în unele momente, super funny de multe ori și unele clipe pline de emoție. Le veți vedea și simți pe toate odată cu noi, din toamnă.”

Conform declarațiilor făcute de Cleopatra Stratan, se pare că ea și Edward Sanda s-au completat perfect pe parcursul emisiunii „America Express”.

„Cea mai mișto parte din America Express a fost că am trăit experiența împreună! Noi doi ne-am distrat la maxim (o să râdeți mult cu noi). Și o să ne vedeți așa cum ne știți.”

Cleopatra Stratan a fost întrebată dacă ea și soțul ei s-au certat în timpul curselor, iar răspunsul ei a fost neașteptat:

„Deloc! Ne calmam reciproc în momentele tensionate sau ne enervam amândoi pe același lucru.”

Citește și:
Sore, dezvăluiri despre motivul pentru care a luat o pauză de la muzică: „Nu am mai făcut nimic pentru că…'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people