Cleopatra Stratan, mărturisiri despre momentele dificile din relația cu soțul ei, Edward Sanda: „Asta a trebuit să ne despartă…”

Cleopatra Stratan a vorbit despre relația cu soțul ei, Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august 2021.

Invitată în cadrul unui eveniment, Cleopatra Stratan a vorbit despre relația cu soțul ei, Edward Sanda. Pe lângă povestea de dragoste pe care o trăiesc, cei doi formează o echipă pe cinste și în viața profesională și se susțin reciproc în carierele muzicale. 

„E din ce în ce mai frumos, aș putea să spun. Ne bucurăm foarte mult de viața pe care o avem împreună. Muncim împreună, facem totul împreună de fapt, și suntem foarte fericiți și cred că asta este cel mai important. Ne ajutăm reciproc în absolut toate sarcinile, atât basic, cât și cele profesionale, așa cum este firesc și normal să fie. Ideea este să facem totul împreună și să ne ajutăm reciproc”, a declarat Cleopatra Stratan”, conform fanatik.ro.

Cleopatra Stratan a mai spus că, în ciuda faptului că petrec foarte mult timo împreună, ea și Edward Sanda nu au parte de tensiuni și certuri în relație. Iar atunci când amândoi sunt plecați la concerte și nu pot fi împreună, încearcă să recupereze după și să aprecieze mai mult timpul petrecut împreună.  

„Sunt niște chestii firești atât de banale, încât nu merită să ne consumăm energia, să ne supărăm unul pe altul. Noi nu ne certăm, nu ne contrazicem, suntem relaxați. Și până la urmă nici nu avem timp să ne gândim la lucrurile astea, pentru că suntem foarte ocupați. Și dacă nu suntem împreună în momentul ăla, să muncim sau să facem ceva împreună, suntem fiecare cu treaba lui. Și oricum ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem amândoi. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună, pentru că am și stat la distanță înainte să ne mutăm. Și preferăm să fim din ce în ce mai mult unul cu celălalt. Suntem în același domeniu și firește că mai ales vara asta nu am putut să fim non stop împreună, pentru că eu am avut și eu concerte mele, și el concertele… Asta a trebuit să ne despartă, n-am stat tot timpul împreună. Dar asta este, știm ce facem și până la urmă ne asumăm că ăsta este „riscul meseriei”, a mai spus Cleopatra Stratan. 

Pe 14 august, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au sărbătorit un moment special în viața lor: trei ani de căsătorie. Cu ocazia acestui eveniment, artista a ales să-și exprime sentimentele și recunoștința față de soțul ei printr-un mesaj emoționant postat pe Instagram.

„3 ani de când suntem căsătoriți și cei mai fericiți! Îmi doresc să fim la fel și până la nunta de diamant!💎Te iubesc cel mai mult”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Citește și:
De ce Alina Eremia nu face planuri de nuntă, deși s-a logodit la începutul anului: „Am tot discutat și am tot zis că…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people