Claudia Schiffer, siluetă de invidiat la 53 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere la piscină

Claudia Schiffer a împlinit 53 de ani și a sărbătorit cu o petrecere inedită în Grecia.

Claudia Schiffer, siluetă de invidiat la 53 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere la piscină

Claudia Schiffer are 53 de ani și se bucură din plin de viață. Supermodelul și-a etalat silueta de invidiat într-un bikini Dolce & Gabbana pe Instagram duminică, în timp ce își sărbătorea weekendul aniversar în Grecia.

Claudia Schiffer, imagini inedite în costum de baie

Vedeta și-a accesorizat costumul de baie colorat, care avea un model roșu, albastru, alb și galben, cu ochelari de soare albi, inele, un colier și o brățară. Claudia Schiffer, a cărei zi de naștere a fost vineri, 25 august, a pozat cu un fluture care se odihnea pe mâna ei și a radiat în timp ce îl privea cum zboară. O a doua fotografie cu Schiffer o arăta zâmbind lângă mai multe baloane aurii pe care scria „La mulți ani”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

„Sărbătorind în paradisul grecesc, cu un prieten special care a venit să-mi ureze la mulți ani 🥰🦋”, a descris caruselul de instantanee și videoclipuri.

O altă fotografie în bikini a arătat-o pe supermodelul german etalându-și silueta tonifiată, având ca fundal un peisaj cu natura. De asemenea, aceasta a avut parte și de un tort de ciocolată cu lumânări albe de ziua ei. Mai multe vedete, printre care Dua Lipa și Jamie Oliver, au împărtășit urări de bine în comentarii pentru a sărbători ziua specială a lui Schiffer.

„La mulți ani Claudia!!!!! ❤️❤️❤️❤️”, a scris cântăreața, în timp ce bucătarul britanic a postat: „La mulți ani 👏👏👏👏”.

În ceea ce privește trecerea timpului, Schiffer demonstrează că vârsta este doar un număr. Supermodelul a dezvăluit recent că încă i se mai potrivesc aceiași blugi pe care i-a purtat în urmă cu 30 de ani pe podiumul Chanel, în 1993.

„Am purtat acești blugi în multe ocazii, nu se demodează niciodată și au rezistat testului timpului datorită croielii clasice (talie înaltă, picior drept), precum și nuanței intense de albastru franțuzesc și a detaliilor brodate unice. Sunt o parte din viața mea la fel de mult ca orice bijuterie prețioasă sau operă de artă preferată. Și, ca să fiu sinceră, îmi place faptul că încă mi se potrivesc.”, a declarat ea pentru The Guardian în aprilie.

Vedeta a vorbit în trecut despre trecerea anilor, susținând că este „natural” să îmbătrânești și spunând că nu se simte „invidioasă sau geloasă” pe modelele mai tinere.

„Am primit multe complimente minunate în perioada mea. Dar apoi ajungi la etapa următoare și treci mai departe. Nu trebuie să ți se spună că ești frumoasă toată viața ta. Este o amintire frumoasă, dar apoi începe următoarea generație. Pentru mine, este un lucru firesc, să predau, să nu fiu invidioasă sau geloasă. Nu mă pot gândi la ceva mai rău decât dacă ai spune: Există o pastilă magică și te va face să arăți din nou ca la 20 de ani”., a spus Claudia pentru ELLE UK.

Deși este fericită să lase următoarea generație de modele să urce pe podium în locul ei, ea consideră că anii de modeling și cariera ei au ajutat-o să iasă din zona ei de confort.

Citește și:
Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru Daliana Răducan de ziua ei de naștere: „E sprijinul meu”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people