Cine i-a încurajat pe Alexia și Aris Eram să participe la aventura America Express: „Am avut două ședințe micuțe”

Alexia și Aris Eram au dezvăluit cum i-au pregătit părinții lor pentru aventura din America Express.

Cine i-a încurajat pe Alexia și Aris Eram să participe la aventura America Express: "Am avut două ședințe micuțe"

Alexia și Aris Eram se bucură de o popularitate remarcabilă după ce au luat parte la America Express. Andreea Esca i-a încurajat să participe în cadrul show-ului de la Antena 1, iar tatăl lor, Alexandre Eram, i-a pregătit pentru competiție.

Alexia și Aris Eram, pregătiți de tatăl lor înainte de America Express

Alexia și Aris Eram au ales să ia parte la aventura America Express – Drumul Soarelui și formează o echipă extrem de solidă. Se vehiculează că cei doi frați ar putea ajunge în finala emisiunii de la Antena 1. Cu ambiții ridicate, copiii Andreei Esca și ai lui Alexandre Eram abordează competiția cu seriozitate și aspiră să se claseze întotdeauna în fruntea clasamentului sub atenta privire a Irinei Fodor.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Recent, cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde au împărtășit detalii despre peripețiile lor în competiție și despre pregătirea intensivă oferită de tatăl lor înainte de a intra în show. Alexia și Aris Eram au dezvăluit că mama lor, Andreea Esca, i-a încurajat să participe la America Express.

„Mi se pare că în acest show contează foarte mult educația și background-ul tău. Mi se pare că te poate ajuta în anumite misiuni. (…) Am avut două ședințe micuțe în familie înainte de America Express. Tata ne-a făcut niște pagini de PowerPoint cu tot ce ține de America de Sud. Ne-a spus despre toate țările, mâncare, dansuri și a trebuit să citim înainte să plecăm”, a mărturisit Alexia Eram la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia. (…) Ne-a ajutat mult, pentru că deja eram familiarizați cu ce ar putea să se întâmple. La multe probe știam deja ce o să ni se întâmple”., a adăugat Aris.

Întrebați cum a reacționat mama lor când a aflat că vor să plece în America Express, Alexia a dezvăluit că Andreea Esca i-a încurajat și i-a îndemnat să accepte provocarea.

„Mama nu e deloc așa, mama ne împinge. (…) Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express”, a spus Alexia.

Cei doi copii ai Andreei Esca și lui Alexandre Eram au afirmat că, în situația în care ar fi fost nevoiți să aleagă un alt membru al familiei pentru a participa la America Express, ar fi preferat să meargă cu tatăl lor.

„Tata e o combinație perfectă. Are cultură generală, știe cu lucrurile logice, e handyman (n.r. – om priceput la toate), dar în același timp e și foarte competitiv. M-ar fi inhibat puțin dacă aș fi mers cu el. Nu aș fi plâns, pentru că mi-ar fi fost așa… (…) Tata face foarte multe lucruri, știe foarte multe lucruri”, a mai spus Alexia Eram despre tatăl ei.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Antena 1, care a fost implicată în proiecte televizate renumite. Ea a preluat ștafeta de la Gina Pistol și a prezentat „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, show devenit acum America Express.

Citește și:
Angelina Jolie renunță la actorie? Declarațiile surprinzătoare făcute de actrița în vârstă de 48 de ani

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people