Cine este vedeta alături de care a apărut Florin Ristei, în urma zvonurilor legate de despărțirea de Naomi Hedman

Florin Ristei i-a bucurat pe fani, după ce a apărut alături de o vedetă foarte populară.

Cine este vedeta alături de care a apărut Florin Ristei, în urma zvonurilor legate de despărțirea de Naomi Hedman

După speculații recente privind separarea sa de Naomi Hedman, Florin Ristei a fost văzut pe rețelele sociale în compania unei vedete cunoscute. Imaginea a atras atenția publicului, dar și felicitări din partea prietenilor săi, inclusiv Răzvan Simion și Speak. Fanii lui Ristei s-au arătat de asemenea entuziasmați și bucuroși de apariția sa.

Florin Ristei, imagine inedită cu o vedetă îndrăgită

Florin Ristei și Naomi Hedman, considerați unul dintre cuplurile preferate din lumea showbizului, au fost recent subiectul unor zvonuri despre o posibilă despărțire. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat aceste speculații, fanii au început să bănuiască o separare după ce Naomi a șters toate fotografiile cu artistul de pe rețelele sociale, iar cei doi nu au mai apărut împreună în public.

Contrar așteptărilor fanilor ca Florin Ristei să se retragă temporar din spațiul online în urma zvonurilor despre viața sa personală, artistul continuă să fie activ și să își desfășoare activitățile online. Recent, el a fost văzut pe internet alături de o celebritate foarte apreciată din Statele Unite, în timp ce se afla în America, declanșând astfel multe reacții din partea urmăritorilor săi.

El a împărtășit o imagine pe internet în care apare alături de Cory Henry, un organist, pianist, muzician gospel și producător american de jazz. Florin Ristei avea un zâmbet larg pe față, iar câțiva dintre apropiații săi nu au ezitat să îi trimită mesaje în comentariile publice: „Mamaa”, a fost comentariul lăsat de Răzvan Simion.”Bravo Florin”, i-a scris Speak.

Și admiratorii lui Florin Ristei au fost foarte încântați să-l vadă atât de fericit: „Habar nu am cine e nenea, dar îs fericit că ești fericit, have fun”, a comentat unul dintre fani la cea mai recentă postare a artistului.

Cu câteva zile în urmă, Florin Ristei a fost pus în fața întrebării despre motivul pentru care logodnica sa, Naomi, a eliminat toate imaginile cu ei doi de pe platformele de socializare și despre speculațiile privind o posibilă despărțire. Cu toate acestea, artistul a refuzat să abordeze acest subiect și a subliniat că nu dorește să discute astfel de chestiuni în public.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat Florin Ristei pentru Click!

Cu cine a fost surprinsă Naomi Hedman

Recent, și Naomi Hedman a captivat atenția tuturor fanilor săi prin publicarea unei fotografii pe Instagram în care apare alături de un alt artist, Remi Black. Acesta a exprimat apreciere pentru fotografia postată de Naomi Hedman și a distribuit-o și pe propriul său cont oficial de Instagram.

Până în prezent, Naomi Hedman nu a făcut nicio declarație cu privire la apariția sa alături de Remi Black, nici în legătură cu posibila lor colaborare profesională sau statutul relației lor. De asemenea, Florin Ristei nu a transmis niciun comentariu cu privire la decizia celei cu care intenționa să se căsătorească.

Florin Ristei și Naomi Hedman au vorbit cu mai multe ocazii despre povestea lor de dragoste, oferind detalii inedite despre viața lor de cuplu. Deși se logodiseră de ceva timp, cei doi declarau că nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

Citește și:
Sharon Stone, mesaj acid la adresa oamenilor care se tem de bătrânețe: Sunt doar proști și nerecunoscători'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people